Снимки: Последен звънец за абитуриентите на ПГ “Стефан Караджа“ гр. Елхово

Публикувано преди 4 години  |  Образование, Снимки

На 15.05.2019г. удари последния звънец за абитуриентите на ПГ“Стефан Караджа“ гр. Елхово. Прощавайки се със своето училище, учители и съученици , те направиха първата крачка към зрелостта. В един от най-вълнуващите моменти в живота на всеки млад човек ние всички им пожелаваме да бъдат любознателни,трудолюбиви и упорити. Да се усмихват, да обичат и да бъдат щастливи. Да имат смелостта да мечтаят и куража да сбъдват мечтите си.

Този ден е особено вълнуващ и специален за всички нас – учители, служители и ученици – патронният празник на нашата професионална гимназия. За толкова години това училище се е превърнало в място, което кипи от ученическа глъч и от учителски ентусиазъм. Всички заедно сме градили и продължаваме да градим своето училище, училището на децата си и на техните деца. Обединени и свързани ни с онова – позитивното и съзидателното, което е невидимо за очите и се пази, и носи само в сърцето.

Сред гостите на този красив празник бяха: г-н Николай Тончев – председател на общински съвет гр. Елхово; Г-жа Роса Георгиева – старши експерт РУО гр. Ямбол; Г-жа Снежина Добрева – директор на ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“ гр. Елхово; Г-жа Светлана Иванова – заместник директор на ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ гр. Елхово, Г-жа Добринка Костова – главен уредник на Етнографски музей гр. Елхово.

С лично обръщение инж. Снежана Връцова – директорът на гимназията отправи своя поздрав към абитуриентите, учителите и служителите на гимназията за положения труд и вложения огън в сърцата на завършващите млади хора. Специално бяха наградени отличниците на випуск 2019г. – Калина Иванова и Радина Славова. А за постижения в областта на професионалното образование бяха отличени – Желязко Йорданов и Димитър Ангелов.

НА ДОБЪР ЧАС ВИПУСК 2019! ПОПЪТЕН ВЯТЪР!Статията е публикувана на 16 май 2019

НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Адв. Ивайло Дерменджиев е притеснен от паралелната държава
Паралелната държава ме изумява и притеснява. За да има сигурност, да идват инвеститори и да вървим напред, ... прочетете още »
"Шалом" няма претенции към България за периода 1940 - 1944 година
Организацията на евреите в България “Шалом” и нейното ръководство няма, не е имала и няма да има ... прочетете още »
Тихомир Стойчев: Кой ще защити останалия жив от Братя Галеви?
Кризата у нас – политическа и икономическа, започна да рефлектира и в отношенията в криминалните среди. Това ... прочетете още »
Разследване! Използват ли украинските партизани непозволени оръжия
Белгия ще поиска от Украйна разяснения относно твърденията, че оръжия, произведени в Белгия, са били използвани от ... прочетете още »
Румен Радев отива в парламента утре за гласуването на кабинета "Денков-Габриел"
Държавният глава Румен Радев ще присъства на извънредното заседание на Народното събрание, в дневния ред на което ... прочетете още »
Минчо Спасов: МВР няма капацитет да прави активно издирване на лица
Има една хипотеза, която се учудвам, че не чух от разследващите. Тя се практикува често в такива ... прочетете още »
Явор Гечев:  Пожелавам успех на моя наследник. Да внимава с хората, които му дават съвети
Познавам добре предложения за министър на земеделието Кирил Вътев. Той е чудесен бизнесмен. Пожелавам му успех и ... прочетете още »
Хакери удариха Кремъл! Пуснаха фалшиво обръщение на Путин за обща мобилизация и спешна евакуация
"Извънредно обръщение на Путин" е било разпространено в поне три руски области - Ростовска, Воронежка и Белгородска, ... прочетете още »