Снимки: Последен звънец за абитуриентите на ПГ “Стефан Караджа“ гр. Елхово

Публикувано преди 5 години  |  Образование, Снимки

На 15.05.2019г. удари последния звънец за абитуриентите на ПГ“Стефан Караджа“ гр. Елхово. Прощавайки се със своето училище, учители и съученици , те направиха първата крачка към зрелостта. В един от най-вълнуващите моменти в живота на всеки млад човек ние всички им пожелаваме да бъдат любознателни,трудолюбиви и упорити. Да се усмихват, да обичат и да бъдат щастливи. Да имат смелостта да мечтаят и куража да сбъдват мечтите си.

Този ден е особено вълнуващ и специален за всички нас – учители, служители и ученици – патронният празник на нашата професионална гимназия. За толкова години това училище се е превърнало в място, което кипи от ученическа глъч и от учителски ентусиазъм. Всички заедно сме градили и продължаваме да градим своето училище, училището на децата си и на техните деца. Обединени и свързани ни с онова – позитивното и съзидателното, което е невидимо за очите и се пази, и носи само в сърцето.

Сред гостите на този красив празник бяха: г-н Николай Тончев – председател на общински съвет гр. Елхово; Г-жа Роса Георгиева – старши експерт РУО гр. Ямбол; Г-жа Снежина Добрева – директор на ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“ гр. Елхово; Г-жа Светлана Иванова – заместник директор на ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ гр. Елхово, Г-жа Добринка Костова – главен уредник на Етнографски музей гр. Елхово.

С лично обръщение инж. Снежана Връцова – директорът на гимназията отправи своя поздрав към абитуриентите, учителите и служителите на гимназията за положения труд и вложения огън в сърцата на завършващите млади хора. Специално бяха наградени отличниците на випуск 2019г. – Калина Иванова и Радина Славова. А за постижения в областта на професионалното образование бяха отличени – Желязко Йорданов и Димитър Ангелов.

НА ДОБЪР ЧАС ВИПУСК 2019! ПОПЪТЕН ВЯТЪР!


Статията е публикувана на 16 май 2019

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА