Пепа Кючукова ще е временно изпъляващата длъжността кмет на община Елхово до изборите

Публикувано преди 13 години  |  Общество

На преведеното 55-то заседание на общинските съветници в ритуалната зала на община Елхово, бе взето решение за назначаване на временно изпълняващ длъжността кмет на община Елхово. Предложено бе името на сегашния зам. кмет на община Елхово г-жа Пепа Кючукова, което предложение бе прието от общинските съветници с пълно мнозинство при кворум от 16 общински съветника.

Решението е належащо тъй като сегашния кмет на община Елхово г-н Петър Киров, ще се кандидатира в предстоящите избори след месец за втори пореден мандат.

В поканата публикувана на сайта на община Елхово в меню Общински съвет – Предстоящо, проведената сесия бе предварително обявена за тържествена. Единственото предложение, което бе в тона на тържествеността бе поканата от страна на ElhovoNews.info към съветниците за обща снимка на всички общински съветници, след края на обявената сесия.

Молба бе отхвърлена от представител на „Коалиция за България“, с което общинските съветници пропуснаха възможността поне с това да покажат, че в провелата се сесия е имало нещо тържествено.

След като сесията бе официално закрита от Председателя на общински съвет Елхово, всеки гражданин има конституционното право да откаже да бъде сниман, но защо бе отказано след като по време на самото заседание общинските съветници бяха заснети от присъстващите медии в заседателната зала остава загадка за нас. Още по-интересен е факта, че това е било практика в предишни последния заседание на общински съвети от предходни мандати, което малко или много остава спомен в историята за идващото поколение след нас.


Статията е публикувана на 19 септември 2011

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА