Драматичен театър – Търговище, гостува днес в Елхово с пиесата „Цената на успеха“

Публикувано преди 13 години  |  Общество

Драматичен театър Търговище, ще представи на елховска сцена постановка, която е комбинация от комедия-трилър „Цената на успеха“. Постановката ще бъде подставена днес – 28 септември от 19:00 часа в салона на читалище „Развитие“ – Елхово.

„Цената на успеха“ е пиеса, в която има всичко: хумор и драма, искреност и позьорство, щуротии и сериозен размисъл. Нелепо телефонно обаждане преобръща съдбата на героите. В резултат те се срещат след много години, за да възпламенят забравени страсти и разровят зараснали рани.

Андрей е компютърен специалист, прехранващ се с крадени мобилни телефони. Любовният му живот е сведен до еротична телефонна приятелка. В случайните позвънявания от поредната партида крадени телефони, той разпознава гласовете на бившите си невярна съпруга и приятел, който преди 15 години я е прелъстил и е отмъкнал бизнеса на Андрей.

Ще си отмъсти ли Андрей и как?
Ще си върне ли любимата жена?
Бившият приятел ще получи ли заслуженото наказание?
Това не е американски трилър и хепиендът не е задължителен.
Това е пост-социалистически руски реализъм, гарниран с песните на Алла Пугачова.

В ролите ще видим актьорите Ивайло Брусовски, Грета Неделчева, Петър Петров и Маргарита Маркова. Сценографията е дело на Галина Абаджимаринова, музикалният избор – на Ивайло Брусовски. Превод от руски: Надя Попова.

Утре за малките любители в 10:30 часа ще се представи „Полет, пролет и прозорец“, а малко по-късно от от 12:30 часа ще започне детско-образователно шоу „Калпазански рай“.

Билети за всички представления, могат да бъдат закупени от касите на читалище „Развитие“ – Елхово.


Статията е публикувана на 28 септември 2011

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА