Земеделски народен съюз стартира официално своята предизборна кампания

Публикувано преди 13 години  |  Снимки

На 24 септември стартира предизборната кампания на ПП “Земеделски народен съюз” (ЗНС), които избраха за за начало на тяхната предизборна борба село Бояново. На откриването, бяха представени, кандидатът за кмет на кметство в село Бояново г-жа Радостина Василева, както и кандидатите за общински съветници, които ще се борят за влизане в общинския парламент на община Елхово.

Водещата г-жа Валентина Димова представи кандидатите за общински съветници в община Елхово. Водач на листата е г-жа Анета Испирова. Тя е от град Елхово и е на 39 години, която притежава дългогодишен опит в сферата на посредничеството с недвижими имоти. Втория кандидат общински съветник е уважаван преподавател и бивш Директор на Гимназия „Св. Климент Охридски” – Елхово г-жа Каля Манева. На трето място в листата със съветници е кандидата за кмет на село Бояново г-жа Радостина Василиева, която е на 39 години, и позната на хората от село Бояноро, като добър мениджър и собственик фирма от 15 години. На четвърта позиция е Петър Колев, който е само на 26 години от село Мелница и на последната пета позиция в листата с кандидат общински съветници на ЗНС е Мария Райчева, която е преподавател в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ град Елхово.

На старта на предизборната надпревара присъства уважавания д-р Борис Чорбаджийски – Председател на Областното ръководство на Земеделски народен съюз, Димитринка Ралева – член на Висшия контролен съвет, Яни Испиров – член на Областното ръководство на Земеделски народен съюз, адвокат Мария Грънчарова-Чорбаджийска, Лора Каламерова – представител на Регионалния център за подкрепа на жените и семейството, Георги Митев – Експерт по програмата за развитие на селските райони (ПРСР), както и кандидатите за общински съветници на Земеделски народен съюз за община Елхово.

В свое кратко слово Председателя на Областното ръководство на Земеделски народен съюз д-р Чорбаджийски представи кандидарута за кмет на кметство на село Бояново. „Село Бояново трябва да има много мъдро ръководство. Тук трябва да работи кмет, който да милее и более с Вас за вашата болка, който да иска и да трепва с Вас, да трепка сърцето му така, както трепкат и вашите сърца. Най-достойния кандидат за село Бояново е този, който е  израснал с Вас, човека който е доказал че може и иска да Ви помогне да се чувствате по-щастливи… Това е Радостина”. Така Председателя на  Областното ръководство на партията накратко представи кандидатът за кмет на кметство на село Бояново Радостина Василиева.

В свое приветствено слово, кандидатът за кмет на кметство на село Бояново, сподели пред събралите се привърженици и жители на селото: „Вие всички ме познавате, именно за това няма да Ви се представям. В село Бояново е моето семейство, тук са моите приятели, тук са и моите роднини. Нашата основна цел е да се завърнат нашите деца. Уверявам Ви, че целите и задачите, които съм си поставила в моята предизборна програма са реално постижими. Бояново е най-голямото село в Община Елхово и то заслужава да е най-красивото, най-хубавото, най-чистото и най-удобното място за живеене”. В своето представяне г-жа Радостина Василиева представи основните параметри на своята предизборна платформа, които включваха конкретни задачи и наболели проблеми на село Бояново. В края на своето изказване г-жа Василиева сподели: „Уважаеми избиратели, от вашата воля и избор зависи бъдещето на нашето село, на нашата община и на нашата родина. Направете своя избор и гласувайте с бюлетина 28. Апатията и безразличието ще позволят друг да определя бъдещето и съдбата Ви”.

За доброто настроение на присъстващите симпатизанти се погрижиха танцьорите от ансамбъл “Перуника” при младежки дом Ямбол. [nggallery id=“197″]


Статията е публикувана на 26 септември 2011

Следете ни в Google News Showcase