ГЕРБ стартира предизборната си кампания в Елхово

Публикувано преди 13 години  |  Снимки

С водосвет за здраве и успех ГЕРБ стартира официално предизборната си кампания в Елхово. На църковния ритуал в храм ”Св.Димитрий” в Елхово присъстваха народните представители Александър Стойков и Светослав Тончев, кандидатът за кмет втори мандат на община Елхово Петър Киров, областния управител Таня Димитрова, кандидати за общински съветници и кметове на населени места, симпатизанти и граждани.

Кандидатът за кмет издигнат от ПП ГЕРБ в община Елхово Петър Киров се ползва със пълната подкрепа на областно и централно ниво. Аз съм сигурен, че г-н Киров е избрал добър екип от общински съветници и това, което мога да пожелая е една успешна кампания, победа още на първия тур и да успеем да вкараме максимален брой общински съветници в общинския съвет„- каза народният представител от ГЕРБ Александър Стойков на официалното откриване на предизборната кампания, която се проведе в салона на читалище „Развитие” – Елхово.

Добър градоначалник, създал демократичен модел на управление, променил облика на града през последните четири години, който изгради успешен екип и ангажира талантливите, умните и можещите хора в община Елхово в осъществяването на визията на Елхово, като европейски град, който е и пазител на световно културно икономическо наследство. Така накратко водещата на официалното представяне Добринка Костова представи кандидата за кмет втори мандат на община Елхово- Петър Киров, който е и водач на листата за общински съветници.

През последните четири години, с подкрепата на държавата и политическата подкрепа на ПП ГЕРБ, са видими резултатите в община Елхово, поради което имаме право на увереност и самочувствие, да погледнем напред за да може да си пожелаем доверието на всички наши съграждани и жители на община Елхово. С гордост можем да отбележим дванадесетте милиона лева капиталови разходи на община Елхово, които надвишават двойно инвестициите в община Елхово от предходни мандати. Ние предпочетохме да инвестираме в хората от общината, за да могат да карат по по-добри улици, децата ни да ходят на по-добри детски градини и вечерно време да не се спъваме, а да ходим по осветени улици” бяха думите на кандидата за втори мандат в община Елхово.

Водещата Добринка Костова представи кандидатите и за общински съветници, които с кратки слова се мотивираха защо са се кандидатирали за общински съветници. Втора след водача в листата за общински съветници е финансистът Мария Петрова – общински съветник от ГЕРБ в последния мандат на местния парламент. Трети е инж. Янко Георгиев отново общински съветник от ГЕРБ в последния мандат, а четвърти е инж. Атанас Попов. В листата за общински съветници следват имената на д-р Блага Георгиева, Нели Никова, Николай Тончев,  Милена Гендова, Николай Павлов, инж. Христо Петев,  Георги Георгиев, Златка Ангелова, Борис Борисов – кандидат за съветник и кмет на село Пчела, Янка Петрова – кандидат за съветник и кмет на село Малък Манастир, Диана Кънева – кандидат за съветник и кмет на село Лесово, Йордан Радев кандидат за съветник и кмет на село Бояново. Представени бяха и кандидатът за кмет на село Изгрев Живко Чавдаров.

За местните избори ГЕРБ издига кандидати за кметове в общо 5 села в община Елхово, а именно Бояново, Малък Манастир, Пчела, Изгрев и Лесово. Всеки един от тях ще се бори за по – успешно развитие на населените места и по-добро бъдеще за всички.[nggallery id=“198″]


Статията е публикувана на 26 септември 2011

Следете ни в Google News Showcase