ATAKA стартира предизборната си кампания в община Елхово

Публикувано преди 13 години  |  Снимки

На коктейл организиран в ресторант „Каприз” в град Елхово, ръководството на ПП „АТАКА“ в Елхово представиха официално своите избраници, които ще представляват партията в предстоящите местни избори.

На организирания коктейл присъстваха Областния координатор на партията Кръстьо Петков, Енчо Кенаров, който е Председател на ПП „АТАКА” в община Тунджа, секретаря на ПП „АТАКА” Георги Дойчев, Председателя на ПП „АТАКА” в община Елхово Гергана Йовчева, членовете на партията Милен Николов и Кремена Петрова, симпатизанти и гости.

Встъпителните думи на на старта на предстоящата предизборна кампания бяха на Председателя на ПП АТАКА в община Елхово г-жа Гергана Йовчева, която освен Председател е и член на партията от датата на нейното създаване. „Желая ПП АТАКА да съществува вечно, за да може да се бори за каузата ни, да има справедливост в държавата, да се борим за интеграция на ромите, да има мир и любов между хората” бяха думите на г-жа Йовчева, пред събралите се гостите и симпатизанти, след което представи кандидатът за кмет на община Елхово г-н Димчо Карасалиев.

Кандидатирах се за кмет на община Елхово защото младите хора, след като завършат средното си образование, а някой още и преди това напускат града ни, а самото бъдеще на този град е в тях. Ние ще работим те да останат тук, да живеят тук и да създават своето поколение тук” бяха думите на кандидатът за кмет на община Елхово г-н Димчо Карасалиев.

Пред събралите се гости и симпатизанти Г-жа Йовчева представи и кандидатите за общински съветници, както и кметове на кметства в община Елхово.

Водач на листата за общински съветници е кандидатът за кмет на община Елхово Димчо Карасалиев. След него в листата е Председателя на ПП АТАКА в община Елхово Гергана Йовчева. Трети е Герги Котанов, а четвърти е Стоян Колев, който е и кандидат за кмет на кметство в село Малък Манастир. На последната пета позиция ръководството на ПП АТАКА в община Елхово е поставила г-жа Мариа Атанасова.

В свое кратко слово отправено към симпатизантите на партията, Областния координатор на ПП АТАКА Кръстьо Петков маркира основните задачи и цели, които ПП АТАКА си е поставила в национален план, а след което гостите на това представяне имаха възможност да отправят своите въпроси, както и да споделят проблеми, които касаят местните жители в общината. С това официалната част от старта на кампанията на ПП АТАКА в община Елхово завърши. В края на това събитие г-жа Йовчева припомни, че на 23 октомври в ръцете на избирателя ще попаднат 3 или 4 интегрални бюлетини – за президент и вице президент, за кмет на община, за общински съветници, както и за кмет на кметство в село Малък Манастир и е важно да се гласува във всички бюлетини само и единствено с номер 9.[nggallery id=“200″]


Статията е публикувана на 28 септември 2011

Следете ни в Google News Showcase