Кандидат президентската двойка Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще посетят Елхово днес

Публикувано преди 13 години  |  Общество

Днес кандидат президентската двойка Росен Плевнелиев и Маргарита Попова издигнати от ПП ГЕРБ на предстоящите президентски избори, ще проведат предизборна среща с жителите на община Елхово, от 15:30 часа в салона на читалище „Развитие”. От общинското ръководство на ПП ГЕРБ в общината, канят всички симпатизанти, както и заинтересовани граждани от община Елхово да присъстват на предизборната среща.

В срещата, организирана в читалище „Развитие” се очаква да присъства и председателят на националния предизборен щаб Цветан Цветанов. В разговорите ще се включат и народните представители от Ямбол Анастас Анастасов, Александър Стойков и Светослав Тончев.

Вечерта, в 18.30 часа, на площад „Освобождение” в град Ямбол Ямбол (Безистен – север) ще се състои митинг-концерт за представяне на кандидат-президентската двойка Плевнелиев – Попова, на кандидата за кмет на Ямбол и листата за общински съветници на ПП ГЕРБ, както и кандидатите за кметове на общините Елхово, Тунджа, Стралджа и Болярово.

За представянето на кандидатите на ПП ГЕРБ се събират звездите на най-популярните комедийни програми у нас – „Господари на ефира”, „Пълна лудница” и „Комиците”. В концерта ще участват още Графа, Веселин Маринов и Ансамбъл „Българе“.


Статията е публикувана на 2 октомври 2011

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА