Детския отбор на ОФК Елхово загуби в контрола срещу Тунджа с 2:4

Публикувано преди 13 години  |  Снимки, Спорт

Детски футболен отбор на ОФК Елхово изигра поредната си футболна контрола този път срещу отбора от Тунджа 1915 Ямбол. Според предварителните уговорки между треньорите на двете детски футболни формации смените можеха да се правят неограничено, а самия двубой се игра в три полувремена по 20 минути.

Първото полувреме завърши при резултат 0:1 в полза на гостите. През второто полувреме ОФК Елхово излезе доста демотивиран и гостите само за 10 минути вкараха още три бързи гола за да набъбне резултата до внушителното 0:4, като дори и веднъж гредата бе помощник на вратаря на елховци. След половината на второто полувреме ОФК Елхово се събудиха и играта  им придоби съвсем друго облик. В края на второто полувреме резултата бе намален на 1:4, като само елховци можеха да съжаляват за редицата пропуски пред вратата на гостите от Ямбол.

През третото полувреме ОФК Елхово отново стояха по-добре на терена и намалиха резултата до 2:4, но са съжаление силите им не стигнаха за нищо повече в тази среща.

След точно седмица започва е областното първенство, в която малчуганите ще се включат, а утре мъжката формация на ОФК Елхово ще излезе отново тук на градския стадион от 16:00 часа срещу местния Ботев Болярово. Този мач се очертава да бъде едно хубаво регионално дерби, защото по традиция мачовете между двете съседни общини са винаги с един по-висок заряд от останалите двубой. [nggallery id=“202″]


Статията е публикувана на 30 септември 2011

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА