Снимки: Кандидатите за президент и вицепрезидент от ГЕРБ, Плевнелиев и Попова посетиха Елхово

Публикувано преди 13 години  |  Снимки

Видео: Интервю с Росен Плевнелиев секунди след провелата се среща

Кандидат- президентът Росен Плевнелиев и кандидатът за вицепрезидент Маргарита Попова посетиха град Елхово днес след обед. Двамата кандидата бяха придружени от Председателя на предизборния щаб Цветан Цветанов заедно с депутатите от ГЕРБ Анастас Анастасов, Александър Стойков и Светослав Тончев, както и областния управител Таня Димитрова. Всички те бяха посрещнати от кандидатът за кмет на община Елхово втори мандат и домакин на срещата Петър Киров, както и много симпатизанти и жители на града.

Росен Плевнелиев и Маргарита Попова бяха посрещнати със букет здравец и развети сини знамена в салона на читалище „Развитие”.

В свое приветствено слово кандидатът за кмет сподели: „За мен е голяма чест, че четири години по късно, всички ние сме малко по-уверени. Хората се делят на работливи и неработливи. Разликата между нас и предходните управляващи е, че ние сме честни и почтени. Убеден съм, че на 23 октомври всички ние с подкрепата на всички жители в общината, ще направим правилния избор за да може града ни да продължи да се развива напред, защото са факт новите детски градини, новите улици и подменената подземна инфраструктура, новите училища…”.

Искаме да надградим постигнатото и да променим начина, по който се прави политика в България”, заяви пред избирателите кандидатът за президент Росен Плевнелиев. „Искаме да планираме бъдещите европейски милиарди не на парче, а в интерес на нашия икономически потенциал, за да може преди всичко България за пръв път да забрави не само миналото, но и политиките на миналото.”

Росен Плевнелиев подчерта, че на тези избори битката на основните конкуренти отново е между Тройната коалиция и ГЕРБ, но те застават пред избирателите с конкретни изпълнени обещания и ще докажат какво означава активно работеща президентска двойка.

В своето изказване пред симпатизантите в Елхово кандидат за вицепрезидент сподели: „Ние ще напълним със съдържание президентската институция във всички направления, в които българската Конституция ни е дала възможност да действаме“. Според г-жа Попова най-важно е всички успешни политики на сегашното правителство да се пренесат и през следващия мандат, за да има трайна и успешна национална стратегия по всички реформаторски действия в България.

Нека направим всичко възможно тази основа, която сме положили на мандата на това правителство от 2009 година след август месец, да продължим и занапред. Ние се нуждаем от кредит на доверие от Вас за вицепрезидент и президент Росен Плевнелиев и Маргарита Попова. Ние се нуждаем от доверие за Петър Киров, общинската листа, кметовете на кметства, за да можем действително да продължим заедно напред и за да може и държавата да помага на местната власт”, бяха думите на началника на изборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

След срещата кандидатите за президент и вицепрезидент се спряха и поговориха с хората от общината, раздадоха и автографи на всички желаещи.

Малко по-късно в Ямбол Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов представи кандидат – президентската двойка на партията Росен Плевнелиев и Маргарита Попова на грандиозен концерт. Заедно с тях бе кандидатът за кмет на Елхово Петър Киров, кандидатът за кмет на Ямбол Георги Славов и кандидатите за общински съветници на Ямбол, както и кандидати за кметове на останалите общини в региона, Тунджа, Стралджа и Болярово.

За настроението на публиката ще се погрижат комиците Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Ернестина Шинова, Иван Радоев, Димитър Рачков, Мария Игнатова, Албена Михова, Мария Сапунджиева и други. Програмата допълват Графа, Веселин Маринов и Ансамбъл „Българе”.

ФОТОРЕПОРТАЖ ОТ ПРЕДИЗБОРНАТА СРЕЩА, КАКТО И СНИМКИ ОТ ГРАНДИОЗНИЯ КОНЦЕРТ ПРОВЕДЕН ПО-КЪСНО В ЯМБОЛ:

[nggallery id=“207″]


Статията е публикувана на 2 октомври 2011

Следете ни в Google News Showcase


ИЗБОРИ 9 ЮНИ 2024