Есенна изложба в ДГ “Невен“-гр. Елхово, на тема: „Ние се храним здравословно„

Публикувано преди 4 години  |  Образование, Снимки

През изминалата седмица в ПГ /6 г./ група „Бърборани –Сладурани“ с учителки Снежана Желева, Красимира Маврева-Михалева и помощник-възпитател Петранка Кунева се проведе инициатива с родители, посветена на здравословното хранене и даровете, които ни носи есента.

Инициативата е и част от „Плана за работа с родители“ на групата за месец октомври – изработване на Проект на тема: „Моята вълшебна есен“.

Проектите бяха свързани и с любимата тема на децата по образователно направление Околен свят, “Ние се храним здравословно„ – есенна изложба с природни материали.
С помощта на родителите, по интересен и забавен начин бяха представени на децата храните, които са полезни и здравословни, за да растат здрави и силни.

Деца и родители, заедно с ентусиазъм се включиха в отправеното от учителите предизвикателство и изработиха чудесни проекти от невероятно подбрани и съчетани плодове, зеленчуци, листа, клонки, семена и други интересни природни материали.

Видно от впечатляващият резултат, във всеки един проект е вложено много старание, въображение, търпение, за което екипа на детската градина благодари на всички, деца и родители, които се включиха и деца, родители и гости на детска градина „Невен“ имат възможността да се радват на тематичната изложба.Статията е публикувана на 10 октомври 2019

НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Румен Радев отива в парламента утре за гласуването на кабинета "Денков-Габриел"
Държавният глава Румен Радев ще присъства на извънредното заседание на Народното събрание, в дневния ред на което ... прочетете още »
Минчо Спасов: МВР няма капацитет да прави активно издирване на лица
Има една хипотеза, която се учудвам, че не чух от разследващите. Тя се практикува често в такива ... прочетете още »
Явор Гечев:  Пожелавам успех на моя наследник. Да внимава с хората, които му дават съвети
Познавам добре предложения за министър на земеделието Кирил Вътев. Той е чудесен бизнесмен. Пожелавам му успех и ... прочетете още »
Хакери удариха Кремъл! Пуснаха фалшиво обръщение на Путин за обща мобилизация и спешна евакуация
"Извънредно обръщение на Путин" е било разпространено в поне три руски области - Ростовска, Воронежка и Белгородска, ... прочетете още »
Руски командир: Киев атакува с танкове Леопард и не може да бъде спрян
Заместник-началникът на руската гвардия в самопровъзгласилата се и анексирана от Русия Донецка народна република (ДНР) Александър Ходаковски ... прочетете още »
Инстаграм звезда се показа по розово бельо
Брит Мануела е модел и Инстаграм звезда. Брит е американка. Тя е родена през щастливата за националния ... прочетете още »
Ако са депутати: 52% от българите биха подкрепили в пленарна зала кабинета "Денков-Габриел"
52% от хората биха гласували "за" правителството "Денков-Габриел". Това сочи експресното национално-представително проучване на "Алфа рисърч", направено ... прочетете още »
Димитър Стоянов защити Радев и се скара на ген. Атанасов
Днес направихме отчет на това, което свърши служебното правителство за последните четири месеца. Бих пожелал успех на ... прочетете още »