ДГ Надежда – Елхово спечели финансиране на проектни дейности на стойност 16 800 лв.

Публикувано преди 3 години  |  Общество

ДГ „Надежда“ – Елхово спечели финансиране на проектни дейности за 16 800 лв., към Центърът за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства. В следващите 8 месеца ще работим съвместно, родители, учители и деца и ще изживяваме прекрасни емоции. На 29.10. ще подпишем договора с финансиращата организация и от този момент ще започне реализирането на проекта. Ще оборудваме центровете за дейност с много образователни материали по всички образователни направления. Ще имаме открити практики,сцени за изява, гостуване в домове на деца,ще пътуваме, ще се опознаваме. В проектните дейности ще се включат децата от подготвителната ни група Слънчо, с учителки Вася Георгиева и Мария Тонева и двете филиални групи,в Бояново, с учителки Златка Ангелова и Радостина Недева, в Маломирово, с учителки Кера Йорданова и Стелияна Янакиева. Проектът ще реализираме със съдействието на Общината и Общинска просвета, в чието лице, винаги намираме подкрепа. Ще се повиши подготовката на учителите в детската градина, които са професионалисти и всеотдайни в работата си! Успешна реализация, колеги!

Мария Какърова – Директор на ДГ „Надежда“ – Елхово.Статията е публикувана на 25 октомври 2019Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Регионална дирекция „Гранична полиция“ - Елхово обяви нови вакантни длъжности
Регионална дирекция „Гранична полиция“ – Елхово обяви конкурси за 8 вакантни длъжности: 3 (три) вакантни длъжности: СЧЕТОВОДИТЕЛ в сектор ... прочети още »
Пълна зала и силни аплодисменти посрещнаха Виктор Калев в Елхово (+снимки)
„Поклон, аплодисменти и това е“ каза Виктор Калев в едно от своите изпълнения. Но не беше само ... прочети още »
Отбелязваме Световния ден на учителя
На 5-ти октомври у нас и в още над 100 страни по света се отбелязва Денят на ... прочети още »
Разпределение на мандатите в 31 МИР-Ямбол
По неофициална информация в 31 МИР-Ямбол разпределението на мандатите е съответно 1 за ГЕРБ-СДС, 1 за „Продължаваме ... прочети още »
Актьорът Виктор Калев ще „завърти” плочата на живота си за първи път в Елхово
ПК „АЖУР ПИКО”, Културна организация „Арт ателие” и НЧ „Развитие – 1893“ представят „ГРАМОФОНЪТ” АВТОРСКИ КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛ НА ... прочети още »
Във вторник се ограничава движението по част от магистрала „Тракия“
На 4 октомври - вторник, от 8 ч. до 20 ч., в двете посоки ще бъде ограничено ... прочети още »