ДГ Надежда – Елхово спечели финансиране на проектни дейности на стойност 16 800 лв.

Публикувано преди 3 години  |  Общество

ДГ „Надежда“ – Елхово спечели финансиране на проектни дейности за 16 800 лв., към Центърът за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства. В следващите 8 месеца ще работим съвместно, родители, учители и деца и ще изживяваме прекрасни емоции. На 29.10. ще подпишем договора с финансиращата организация и от този момент ще започне реализирането на проекта. Ще оборудваме центровете за дейност с много образователни материали по всички образователни направления. Ще имаме открити практики,сцени за изява, гостуване в домове на деца,ще пътуваме, ще се опознаваме. В проектните дейности ще се включат децата от подготвителната ни група Слънчо, с учителки Вася Георгиева и Мария Тонева и двете филиални групи,в Бояново, с учителки Златка Ангелова и Радостина Недева, в Маломирово, с учителки Кера Йорданова и Стелияна Янакиева. Проектът ще реализираме със съдействието на Общината и Общинска просвета, в чието лице, винаги намираме подкрепа. Ще се повиши подготовката на учителите в детската градина, които са професионалисти и всеотдайни в работата си! Успешна реализация, колеги!

Мария Какърова – Директор на ДГ „Надежда“ – Елхово.Статията е публикувана на 25 октомври 2019


ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Празнуваме Петльовден по стар стил
Днес, 2 февруари, според народните вярвания се празнува Петльовден, а заради разликата в Грегорианския и Юлианския календар ... прочети още »
ОДК-Елхово стартира детски конкурс на тема „От Баба Марта до Първа пролет”
Скъпи приятели, от днес стартира общинския конкурс „От Баба Марта до Първа пролет” за ръчно изработени мартеници, ... прочети още »
Църквата отбелязва мъченик Трифон, славен като светец лечител
Българската православна църква почита на 1 февруари паметта на Свети Трифон, живял праведно и загинал мъченически заради ... прочети още »
Започва междусрочната ваканция, за първи път ще е пет дни, а не само един
За първи път през 2023 година междусрочната почивка за учениците ще бъде не един, а пет дни ... прочети още »
Театралният сезон в Елхово открива с комедията ”Кафе с претенция” на Театър „Българска армия”
НЧ „Развитие” Елхово, Театър „Българска армия” и Арт ателие Ви канят на „Кафе с претенция” Заповядайте на ... прочети още »
До 31 януари може да се променя вида на осигуряването
До 31 януари самоосигуряващите се лица могат да променят вида на осигуряването си, напомнят от Националната агенция ... прочети още »