Снимки: Децата от ДГ“Надежда“ изпратиха есента с вълшебен спектакъл

Публикувано преди 3 години  |  Образование

Днес  в детска градина „Надежда“ децата от подготвителна група „Слънчо“  с учители Вася Георгиева и Мария Тонева и помощник – възпитател Ана Иванова ,  изпратиха  красивата и благодатна Есен с музикален спектакъл  „Горската аптека“ – приказка в стихове от Лила Захариева .  Те се подготвяха дълго и старателно и представиха спектакъла пред всички деца от детската градина.

В прекрасна есенна обстановка , която учителите бяха създали в салона на детската градина, децата  се вживяха в ролите на горски животни, които живеят задружно и си помагат в трудност и беда. Добрата и мила Костенурка помагаше и даваше съвети на всички горски обитатели, потърсили помощ  . Бурканчета с горски природни лекове, китки с билки изпълваха дома на Костенурката, превърнал се в Горска аптека. Лисана и Вълчо, пъргавите Катерички, Зайчета и Кълвачета, птички и пеперудки, всички горски животни искаха от добрата Костенурка да им помогне. С вълшебен  танц  Есента се сбогува с децата и отстъпи място на следващия  очакван сезон – Бяла Зима.

Нежни есенни песни огласиха салона и малките зрители гледаха в захлас. Вечерта децата представиха „Горската аптека“ и пред своите семейства, като получиха много аплодисменти.

Прекрасни бяха всички деца-артисти, както и разказвачите Никол и Мими! Поздравления за децата от най-голямата група „Слънчо“, на ДГ“Надежда“ и за техните учители! Всички казахме „Довиждане, красива златна Есен! Добре дошла бяла Зима с пързалки и шейни!“Статията е публикувана на 27 ноември 2019Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Регионална дирекция „Гранична полиция“ - Елхово обяви нови вакантни длъжности
Регионална дирекция „Гранична полиция“ – Елхово обяви конкурси за 8 вакантни длъжности: 3 (три) вакантни длъжности: СЧЕТОВОДИТЕЛ в сектор ... прочети още »
Пълна зала и силни аплодисменти посрещнаха Виктор Калев в Елхово (+снимки)
„Поклон, аплодисменти и това е“ каза Виктор Калев в едно от своите изпълнения. Но не беше само ... прочети още »
Отбелязваме Световния ден на учителя
На 5-ти октомври у нас и в още над 100 страни по света се отбелязва Денят на ... прочети още »
Разпределение на мандатите в 31 МИР-Ямбол
По неофициална информация в 31 МИР-Ямбол разпределението на мандатите е съответно 1 за ГЕРБ-СДС, 1 за „Продължаваме ... прочети още »
Актьорът Виктор Калев ще „завърти” плочата на живота си за първи път в Елхово
ПК „АЖУР ПИКО”, Културна организация „Арт ателие” и НЧ „Развитие – 1893“ представят „ГРАМОФОНЪТ” АВТОРСКИ КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛ НА ... прочети още »
Във вторник се ограничава движението по част от магистрала „Тракия“
На 4 октомври - вторник, от 8 ч. до 20 ч., в двете посоки ще бъде ограничено ... прочети още »