ОФК Елхово (U15) вдигна шампионската титла на зона Бургас »

ОФК Елхово записа втора поредна загуба като гост

Публикувано преди 13 години  |  Снимки, Спорт

На футболен терен подходящ по-скоро за сеитба на популярни зеленчуци от района на град Смолян в село Кукорево, се изигра двубоя от 4-ти кръг между съставите на ФК Тракиец Кукокорево и ОФК Елхово.

Нашите момчета записаха втора поредна загуба като гост, след като преди два кръга загубихме от състава на Чарган в село Чарган.

Като цяло двубоя, през по-голямата част на двубоя бе почти равностоен, като само на отделни моменти домакините надделяваха. На почивката резултата бе 1:0 в полза на домакините от Кукорево. През второто полувреме елховския отбор игра по-мобилизирано и заслужено достигна до равенството 1:1. В последните 10 минути домакините от Кукорево нацелиха веднъж горния напречен стълб на вратата на ОФК Елхово, след шут от повече от 25 метра, а само 5 минути преди съдията да обяви края на мача Тракиец Кукорево вкара своя втори гол за 2:1.

Така след четири изиграни двубоя в селската група ОФК Елхово има две победи и две загуби и смело можем да кажем, че представянето ни до момента е повече от неубедително.

В следващия кръг нашите момчета ще играят срещу втория отбор от село Чарган – Бакаджик.[nggallery id=“217″]


Статията е публикувана на 9 октомври 2011

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА