Предизборна среща с участието на Петър Киров с професионалисти в сферата на образованието

Публикувано преди 13 години  |  Снимки

В конферентната зала на хотел Диана в град Елхово се проведе предизборна среща между работещи в сферата на образованието в община Елхово с кандидат кметът за втори мандат и досегашен кмет на община Елхово Петър Киров.

На срещата присъстваха представители на всички учебни заведения в общината, представители на извънкласни учебни дейности, детски градини и ясли, НТС и др. На провелата се среща бе представен кратък анализ на работа и дейностите извършени през изтичащия текущ мандат на кметът на община Елхово, както и вижданията за развитие на образованието и бъдещите приоритети залегнали в програмата за управление при спечелване на предстоящите местни избори.

Замисъла на срещата бе да се чуят идеите и намеренията на представителите на образователната система в общината и за евентуални дейности, които община Елхово и отделните учебни заведения могат да реализират заедно при спечелване на следващия мандат на предстоящите избори.

Срещата завърши с въпроси касаещи пряко работата на работещите в сферата на образованието, редица въпроси свързани с учебния процес, както и приоритетните дейности за работа с най-малките жители на община Елхово в детските ясли.[nggallery id=“221″]


Статията е публикувана на 10 октомври 2011

Следете ни в Google News Showcase