Есенен празник за децата в Центъра „Св. Марина“ Елхово

  196 | Публикувано преди 11 години  | Общество

Есенен празник “Три вълшебни есенни листа” организираха в Центъра за социална рехабилитация и интеграция „Св. Марина“ в Елхово. Децата – потребители на услугите, и екипът на Центъра за пореден път празнуваха заедно в една вълшебна приказка. “Есента” посрещна децата с подарък във вълшебна кутия. За да я отворят обаче, децата трябваше да намерят три вълшебни думи, скрити в есенни листа. Задачата на децата се оказа по-трудна, отколкото те очакваха, тъй като “Вятърът” отнесъл листата в гората. Така децата се оказаха герои от приказка и се впуснаха в приключението. Първият вълшебен лист децата намериха при горския дух, който помага на есента да украси гората и го получиха след като отговориха на неговите гатанки. Вторият вълшебен лист децата откриха, докато помагаха на мечо да събере плодове и да се подготви за своя зимен сън. Третият вълшебен лист децата откриха, докато помагаха на катеричката да събере орехчета и жълъди и отговаряха на нейните гатанки. С откритите три вълшебни листа децата и горският пазач отключиха кутията и в нея откриха даровете на есента и много лакомства, които получиха като подаръци за своя труд. По-късно всички заедно апликираха с различни материали, които събраха в гората и направиха красива есенна изложба.Статията е публикувана на 28 октомври 2010
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Снимки и видео: Патронен празник на ОУ „Свети Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово
На 02.12.2021 г. ОУ „Свети Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово, отбеляза своя патронен празник – 135 години ... прочети още »
Всички ученици се връщат в клас при тестване веднъж седмично
Учениците се връщат в клас при тестване веднъж седмично. Това съобщи пред медии министърът на здравеопазването д-р ... прочети още »
В област Ямбол се е повишил интересът към ваксинация с бустерни дози
В област Ямбол се отчита повишен интерес към поставяне на бустерни дози от ваксините срещу COVID-19. През ... прочети още »
До края на декември искаме данъчните облекчения за деца чрез работодател
Нови по-високи данъчни облекчения ще могат да ползват родителите на деца и деца с увреждания. Данъчната отстъпка ... прочети още »
Днес е Световният ден за борба със СПИН
За поредна година международната общност отбелязва 1 декември – Световен ден за борба срещу СПИН. Тази година ... прочети още »
В Одрин отбелязаха 1 милион туристи за алъш-вериш от България само за тази година
Колкото повече олеква турската лира спрямо българския лев, толкова повече туристи от България идват на пазар в ... прочети още »