Първа среща на Комитета за наблюдение на проект „GATE 2 TOUR“

Публикувано преди 13 години  |  Общество

Първа среща на Комитета за надзор на проект „GATE 2 TOUR: Интегрирано развитие на културно-историческия туризъм в трансграничния регион на Ямбол – Одрин – Странджа” по Програма за трансгранично сътрудничество ИПП България – Турция се състоя в Областна администрация – Ямбол. Основна функция на Комитета за надзор е да осигури добро управление и изпълнение на дейностите в проекта, а негови членове са официални представители на двата партньора – Областна администрация – Ямбол и Асоциацията на младите предприемачи в Одрин.

Целта на срещата бе да обсъди в подробности хода на изпълнение и графика за заложените в проекта дейности. Дискутирани бяха въпроси около подготовката на тръжни процедури, финансовия план за разходване на отпуснатите средства и изготвянето на първия междинен доклад за напредъка на проекта.

Според плана за изпълнение на проекта Комитетът заседава на всеки 3 месеца, за да обсъжда изпълнението на планираните дейности, възникналите проблеми, начините за тяхното преодоляване и планиране на операциите. За едногодишния период, в който ще се изпълнява проекта „GATE 2 TOUR” са предвидени общо 4 срещи, като следващата ще се проведе през месец ноември в Одрин, Турция.


Статията е публикувана на 12 октомври 2011

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА