„Инвеститор на годината“ за региона ни за първи път ще се проведе в три категории

  168 | Публикувано преди 11 години  | Общество

Областният съвет за развитие на област Ямбол взе решение за провеждане на конкурс „Инвеститор на 2010г. за област Ямбол” съобщават от Областната Администрация – Ямбол. Чрез ежегодния конкурс се награждават фирми и предприемачи със съществен принос в социално-икономическото развитие на региона през годината.

На днешното заседание, председателствано от областния управител Таня Димитрова, членовете на Областния съвет за развитие гласуваха промени в регламента на конкурса. Ежегодното номиниране и награждаване Инвеститор на годината ще се проведе в три категории: Инвеститор на годината, най-успешен млад предприемач и приз за най-добри икономически резултати през предходната година. Втората и третата категория са нови за този конкурс и отразяват съвременните икономически тенденции и въвеждането на по-обективни критерии при номиниране.

Предложения за включване в списък за кандидатстване за отличията могат да правят общините, организациите на работодателите и на работниците и служителите, браншови организации и НПО, както и граждани и фирми.Статията е публикувана на 28 октомври 2010
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Снимки и видео: Патронен празник на ОУ „Свети Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово
На 02.12.2021 г. ОУ „Свети Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово, отбеляза своя патронен празник – 135 години ... прочети още »
Всички ученици се връщат в клас при тестване веднъж седмично
Учениците се връщат в клас при тестване веднъж седмично. Това съобщи пред медии министърът на здравеопазването д-р ... прочети още »
В област Ямбол се е повишил интересът към ваксинация с бустерни дози
В област Ямбол се отчита повишен интерес към поставяне на бустерни дози от ваксините срещу COVID-19. През ... прочети още »
До края на декември искаме данъчните облекчения за деца чрез работодател
Нови по-високи данъчни облекчения ще могат да ползват родителите на деца и деца с увреждания. Данъчната отстъпка ... прочети още »
Днес е Световният ден за борба със СПИН
За поредна година международната общност отбелязва 1 декември – Световен ден за борба срещу СПИН. Тази година ... прочети още »
В Одрин отбелязаха 1 милион туристи за алъш-вериш от България само за тази година
Колкото повече олеква турската лира спрямо българския лев, толкова повече туристи от България идват на пазар в ... прочети още »