„Инвеститор на годината“ за региона ни за първи път ще се проведе в три категории

Публикувано преди 13 години  |  Общество

Областният съвет за развитие на област Ямбол взе решение за провеждане на конкурс „Инвеститор на 2010г. за област Ямбол” съобщават от Областната Администрация – Ямбол. Чрез ежегодния конкурс се награждават фирми и предприемачи със съществен принос в социално-икономическото развитие на региона през годината.

На днешното заседание, председателствано от областния управител Таня Димитрова, членовете на Областния съвет за развитие гласуваха промени в регламента на конкурса. Ежегодното номиниране и награждаване Инвеститор на годината ще се проведе в три категории: Инвеститор на годината, най-успешен млад предприемач и приз за най-добри икономически резултати през предходната година. Втората и третата категория са нови за този конкурс и отразяват съвременните икономически тенденции и въвеждането на по-обективни критерии при номиниране.

Предложения за включване в списък за кандидатстване за отличията могат да правят общините, организациите на работодателите и на работниците и служителите, браншови организации и НПО, както и граждани и фирми.


Статията е публикувана на 28 октомври 2010

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА