Нови образователни материали и открити практики за родители в три групи на ДГ“Надежда“, по проект „Ръка за ръка, в полза на децата“, към ЦОИДУЕМ

Публикувано преди 3 години  |  Образование, Снимки

През месец февруари закупихме дидактични материали за центровете за дейност, по всички образователни направления. Обогатиха се детските занимални и децата имаха възможност да реализират пълноценно планираните от учителите дейности. Включените в проектните дейности групи – „Слънчо“ и двата филиала в селата Бояново и Маломирово, организираха открити практики за родителите на децата. Децата показаха новите игри и материали, а родителите видяха децата си в среда от връстници, по време на педагогическа ситуация в детската градина. Учителите Вася Георгиева, Златка Ангелова и Стелиана Янакиева се постараха да покажат най-доброто от себе си, за да зарадват родителите с постиженията на децата.

Благодарим ви, колеги , за отличното представяне на възпитателно – образователния процес в ДГ“Надежда“! Благодарим на родителите, че отделиха от времето си, за да насърчат и подкрепят децата си! Благодарим на финансиращата организация , за възможността да обогатим центровете си за дейност!Статията е публикувана на 2 март 2020

НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Адв. Ивайло Дерменджиев е притеснен от паралелната държава
Паралелната държава ме изумява и притеснява. За да има сигурност, да идват инвеститори и да вървим напред, ... прочетете още »
"Шалом" няма претенции към България за периода 1940 - 1944 година
Организацията на евреите в България “Шалом” и нейното ръководство няма, не е имала и няма да има ... прочетете още »
Тихомир Стойчев: Кой ще защити останалия жив от Братя Галеви?
Кризата у нас – политическа и икономическа, започна да рефлектира и в отношенията в криминалните среди. Това ... прочетете още »
Разследване! Използват ли украинските партизани непозволени оръжия
Белгия ще поиска от Украйна разяснения относно твърденията, че оръжия, произведени в Белгия, са били използвани от ... прочетете още »
Румен Радев отива в парламента утре за гласуването на кабинета "Денков-Габриел"
Държавният глава Румен Радев ще присъства на извънредното заседание на Народното събрание, в дневния ред на което ... прочетете още »
Минчо Спасов: МВР няма капацитет да прави активно издирване на лица
Има една хипотеза, която се учудвам, че не чух от разследващите. Тя се практикува често в такива ... прочетете още »
Явор Гечев:  Пожелавам успех на моя наследник. Да внимава с хората, които му дават съвети
Познавам добре предложения за министър на земеделието Кирил Вътев. Той е чудесен бизнесмен. Пожелавам му успех и ... прочетете още »
Хакери удариха Кремъл! Пуснаха фалшиво обръщение на Путин за обща мобилизация и спешна евакуация
"Извънредно обръщение на Путин" е било разпространено в поне три руски области - Ростовска, Воронежка и Белгородска, ... прочетете още »