Аз обичам Елхово! А Вие обичате ли го?

Публикувано преди 13 години  |  Снимки

[nggallery id=“226″]

Уважаеми съграждани и читатели на ElhovoNews.info,

Точно след два дни, всички ние ще имаме възможността да се възползваме от демократичния модел на управление в нашата държава. Този модел е извоюван преди 21 години, след дълъг период, в който не сме имали правото на тази възможност или ако е имало се е предлагал само един избор.

Нашият глас има значение точно сега. Не след месец, не след година. С нашия глас ние можем да спрем и порочните практики на корпоративното гласуване, както и мотивираното гласуване срещу заплащане, няколко каси бира раздадени на „предизборна среща“ или деликатеси подходящи за напитката предложена малко по-горе.

Ако не искате изтъргуваните гласове да решат Вашата съдба, единственото логично и правилно решение е да гласувате. За кого Вие сами трябва да прецените. Считам, че сте достатъчно интелигентни сами да прецените.

Аз, и моето семейство сме преценили, кой e правилния кандидат за Кмет на община Елхово и за Президент. Затова с гордост мога да заявя, че ще гласувам на предстоящите избори!

Гласувайте дори и да не Ви се вярва, че един глас може да промени нещо. Един глас може да реши кой ще отиде в община Елхово за следващите четири години.

С уважение: инж. Николай Стоянов – гласуващ!


Статията е публикувана на 20 октомври 2011

Следете ни в Google News Showcase