Нови костюми за децата от ДГ “Надежда“, по проект „Ръка за ръка, в полза на децата“, финансиран от ЦОИДУЕМ

Публикувано преди 2 години  |  Образование

По проект „Ръка за ръка, в полза на децата“, финансиран от ЦОИДУЕМ, бяха поръчани и ушити разнообразни костюми за дейности, които обогатиха реквизита на детската градина. За дейност „Сцени за изява“ бяха ушити костюми за танци и битови носии за три от групите, по избор на учителите .

За съжаление, извънредното положение в страната не позволи да се организират по предвидения начин сцените за изява, но учителите и родителите заедно, мотивираха децата от филиалните групи и група „Слънчо“, които научиха и изпълниха прекрасно свои песни и стихове. Записаните клипчета с детски изпълнения, родителите показаха в съвместните им групи в интернет. Всички заедно се радвахме на детските изпълнения.

Не можахме да осъществим и планираната дейност около Великден. Поръчахме битови ризки за момиченца, престилки и венчета за лазарски танци.

Благодарим на финансиращата организация за възможността да закупим интересни и различни носии и костюми, които ще се ползват в бъдещата ни работа. Благодарим ви, скъпи деца, уважаеми родители и учители за всеотдайността и търпението! Бъдете здрави и доскоро!Статията е публикувана на 12 май 2020Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Регионална дирекция „Гранична полиция“ - Елхово обяви нови вакантни длъжности
Регионална дирекция „Гранична полиция“ – Елхово обяви конкурси за 8 вакантни длъжности: 3 (три) вакантни длъжности: СЧЕТОВОДИТЕЛ в сектор ... прочети още »
Пълна зала и силни аплодисменти посрещнаха Виктор Калев в Елхово (+снимки)
„Поклон, аплодисменти и това е“ каза Виктор Калев в едно от своите изпълнения. Но не беше само ... прочети още »
Отбелязваме Световния ден на учителя
На 5-ти октомври у нас и в още над 100 страни по света се отбелязва Денят на ... прочети още »
Разпределение на мандатите в 31 МИР-Ямбол
По неофициална информация в 31 МИР-Ямбол разпределението на мандатите е съответно 1 за ГЕРБ-СДС, 1 за „Продължаваме ... прочети още »
Актьорът Виктор Калев ще „завърти” плочата на живота си за първи път в Елхово
ПК „АЖУР ПИКО”, Културна организация „Арт ателие” и НЧ „Развитие – 1893“ представят „ГРАМОФОНЪТ” АВТОРСКИ КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛ НА ... прочети още »
Във вторник се ограничава движението по част от магистрала „Тракия“
На 4 октомври - вторник, от 8 ч. до 20 ч., в двете посоки ще бъде ограничено ... прочети още »