Нови костюми за децата от ДГ “Надежда“, по проект „Ръка за ръка, в полза на децата“, финансиран от ЦОИДУЕМ

Публикувано преди 4 години  |  Образование

По проект „Ръка за ръка, в полза на децата“, финансиран от ЦОИДУЕМ, бяха поръчани и ушити разнообразни костюми за дейности, които обогатиха реквизита на детската градина. За дейност „Сцени за изява“ бяха ушити костюми за танци и битови носии за три от групите, по избор на учителите .

За съжаление, извънредното положение в страната не позволи да се организират по предвидения начин сцените за изява, но учителите и родителите заедно, мотивираха децата от филиалните групи и група „Слънчо“, които научиха и изпълниха прекрасно свои песни и стихове. Записаните клипчета с детски изпълнения, родителите показаха в съвместните им групи в интернет. Всички заедно се радвахме на детските изпълнения.

Не можахме да осъществим и планираната дейност около Великден. Поръчахме битови ризки за момиченца, престилки и венчета за лазарски танци.

Благодарим на финансиращата организация за възможността да закупим интересни и различни носии и костюми, които ще се ползват в бъдещата ни работа. Благодарим ви, скъпи деца, уважаеми родители и учители за всеотдайността и търпението! Бъдете здрави и доскоро!


Статията е публикувана на 12 май 2020

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА