ОИК-Елхово отново отличници при предаването на изборните книжа от балотажите в ЦИК

Публикувано преди 13 години  |  Общество

Както и преди седмица, когато представителите на ОИК-Елхово предадоха изборните книжа на ЦИК без забележка, така и след балотажа провел се през изминалата неделя представителите в лицето на Председателя на ОИК-Елхово г-жа Даниела Трендафилова, Зам. Председателя на ОИК-Елхово г-н Димитър Атанасов и г-жа Радостина Янчева – член на ОИК Елхово, предадоха изборните книжа и материали на Централната избирателна комисия (ЦИК) без никакви забележки. Това се случи малко преди 20:00 часа още на 31 октомври или по-малко от 24 часа преди да се знаеше кой е победител от изборния вот в община Елхово.

В доказателство на твърдението по-горе, както и предишния път ОИК-Елхово са получили протоколи, които са подписани от Заместник-председателя на ЦИК г-жа Мария Мусорлиева, в които на графа забележки е попълнено ясно „без забележки”.

Сред предадените книжа от ОИК-Елхово към ЦИК фигурират, протоколите на ОИК-Елхово за изборите на кметове и съветници в община Елхово, решенията за това, екземпляри на протоколите на всички СИК-ове, които за предназначение за ЦИК и др.


Статията е публикувана на 2 ноември 2011

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА