Снимки: Успешен състезателен сезон за Елхово Рейсинг Клуб

Публикувано преди 3 години  |  Спорт

Приключиха всички спортни състезания от календар 2020, в които участие вземат състезателите на Елхово Рейсинг Клуб. Първият и успешен – така го определят самите те в своята страница в социалната мрежа Facebook.

В клас СУПЕРМОТО Живко Иванов завърши на първо място в Републикански шампионат с общ актив от 228 точки, отново първо място в BMU European SuperMoto Championship с общ актив от 188 точки и второ място в FIM Europe European SuperMoto Championship с общ актив от 88 точки.

В клас МОТОКРОС Живко Иванов е на второ място в Републикански шампионат с общ актив от 234 точки и трето място в BMU European SuperMoto Championship с общ актив от 154 точки.

В клас МОТОКРОС Дидо Брайков – Републикански шампионат зае 18-то място с общ актив от 34 точки и BMU European Motocross Championship финишира на 21 място с общ актив от 30 точки.

Димитър Маджаров взе  участие само в един кръг от Републиканския и Източно Европейския шампионат по мотокрос, от което състезание добави към отборният резултат на Елхово Рейсинг Клуб 4 точки.


Статията е публикувана на 21 октомври 2020

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА