Разкриват школа по тенис на корт в град Елхово

  765 | Публикувано преди 3 месеца  |  Спорт

През месец ноември в град Елхово ще стартира школа за деца и възрастни по тенис на корт. Заниманията ще бъдат водени от Пламен Симеонов – ръководител и треньор на Тенис клуб Ямбол 2005. Тренировките ще се провеждат два пъти седмично през почивните дни /събота и неделя/ в спортната зала на ОУ “Св. Паисий Хилендарски” – гр. Елхово. Под ръководството на Пламен Симеонов мнозина деца и юноши имат спечелени призови места в регионални и национални състезания. Неговото желание е все повече ученици да пробват този красив спорт и повече състезатели в региона да усвоят тънкостите на играта. За повече информация тел: 0887323907.Абонирайте се за YouTube канала ни от ТУК.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

Три заповеди във връзка с актуалната епидемиологична обстановка издаде здравният министър
Със своя заповед министърът на здравеопазването удължава срока на въведените в страната временни противоепидемични мерки, считано от ... прочети още »
ОДК Елхово обявява конкурс на тема "ОТ БАБА МАРТА ДО ПЪРВА ПРОЛЕТ"
ЦЕНТЪР ЗА ПОДКРЕПА ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ ОБЩИНСКИ ДЕТСКИ КОМПЛЕКС ЕЛХОВО ОБЯВЯВА КОНКУРС ЗА РИСУНКА ИЛИ МАРТЕНСКО ПАНО ... прочети още »
Жълт код в област Ямбол. Тази вечер дъждът преминава в сняг
НИМХ-МОН - за 26.01.2021 г. е обявено предупреждение от първа степен (жълт код) за валежи от сняг ... прочети още »
Специализираната прокуратура привлече в качеството на обвиняем действащ прокурор за длъжностно престъпление
Специализираната прокуратура привлече към наказателна отговорност прокурор от Районна прокуратура-Ямбол за извършено от него престъпление по служба ... прочети още »
НАП: Здравната вноска за безработните става 26 лева месечно
От 1 януари 2021 г. хората, които сами внасят задължителните си здравни вноски (например трайно безработни, които ... прочети още »
АПИ: Шофьорите да се готвят за зимни условия, може да има поледици
Във връзка с очакваното понижение на температурите и прогнозата на метеоролозите, че утре от северозапад ще започнат ... прочети още »