Деца от Елхово рисуваха на тема “От Коледа до Сурва” (виртуална изложба)

  1 070 | Публикувано преди 6 месеца  | Образование

Това са рисунки на младите художници от школата по изобразително изкуство към ЦПЛР-Общински  детски комплекс и участници в Коледния конкурс „От Коледа до Сурва “.

Детските творби ще се експонират във фоайето на МБАЛ „Св.Иван Рилски“ гр. Елхово – мястото, където нашите съграждани се нуждаят от кураж, надежда и подкрепа, за да се справят с болестта, вярвайки в доброто, което се ражда от чистите детски души.

Учените отдавна са открили  лечебната сила на изкуството!

Какъв по-хубав подарък от това!

Младите таланти на Елхово Ви пожелават Весели Коледни празници!

Благодарим Ви деца!
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и литература в VII клас
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и ... прочети още »
Предупреждение от първа степен за област Ямбол за интензивни валежи и гръмотевични бури
Днес над източните райони облачността ще остане значителна и ще има интензивни валежи и гръмотевици. Издадено е ... прочети още »
Без маски за работни колективи до 7 души, ако всички са ваксинирани или преболедували
Министърът на здравеопазването издаде заповед, съгласно която за работните колективи до 7 души може да се допусне ... прочети още »
Общински детски комплекс Елхово обяви лятна ваканционна програма за деца от община Елхово
Краят на учебната година за учениците от начален и прогимназиален етап практически вече настъпи, но въпреки това ... прочети още »
Ученици от ОУ “Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово спечелиха купи и медали от националното състезание „Аз зная английски език“
Учениците от ОУ“Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово, участвали през месец май в последния - ... прочети още »
Много награди от трети финален кръг на националното състезание „Аз зная английски език“ за учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово
Учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово за пореден път показаха любовта си към изучаването ... прочети още »