Разкриха кражба на автомобил в град Елхово

  2 663 | Публикувано преди 3 месеца  | Криминално

За броени часове служители от РУ – Елхово задържаха 25-годишен за противозаконно отнемане на МПС. Разследването започнало в ранните часове на 9 януари, след като в града бил установен катастрофирал, противозаконно отнет автомобил. При проведените оперативно–издирвателни и процесуално-следствени действия е установен и задържан 25-годишен местен жител, съпричастен към деянието. В хода на разследването е изяснено, че преди да катастрофира с откраднатия автомобил мъжът е направил опит противозаконно да отнеме друго МПС.

На 9 януари, в рамките на досъдебното производство 25-годишният елховлия е привлечен в качеството му на обвиняем за извършено престъпление по чл.346, ал.2, т.1, т.2, т.3 вр. ал.1, вр. чл.28, ал.1 вр. чл.26, ал.1 от НК и с прокурорско постановление е задържан за срок от 72 часа. Работата по случая продължава.
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Завършва обновяването на отсечката включваща улиците Балабанска, Цар Асен и Петко Д. Петков в град Елхово
Обновяването на отсечката включваща улиците Балабанска, Цар Асен и Петко Д. Петков в град Елхово е към ... прочети още »
Православната църква почита паметта на Свети Мартин
На 14 април православната църква почита паметта на Свети Мартин, папа Римски. Легендата разказва, че римският папа ... прочети още »
Жълт код за дъжд, гръмотевици и възможност за градушки в област Ямбол
Жълт код за значителни валежи от дъжд, придружени с гръмотевици и възможност за градушки е обявен в ... прочети още »
Покана за публично обсъждане на предварителен проект на Общ устройствен план на Община Елхово
На основание чл.127, ал.1 от ЗУТ Община Елхово съобщава на всички заинтересовани органи, организации, физически и юридически ... прочети още »
Статистиката изследва използването на информационни и комуникационни технологии в домакинствата
На 12 април 2021 г. Националният статистически институт (НСИ) стартира провеждането на анкетно изследване „Използване на информационни ... прочети още »
Нов вид фалшиви съобщения от името на Български пощи
„Български пощи“ ЕАД уведомява, че има активизиране на разпращане на нов вид фалшиви електронни съобщения от името ... прочети още »