Разкриха кражба на автомобил в град Елхово

  2 634 | Публикувано преди 2 месеца  | Криминално

За броени часове служители от РУ – Елхово задържаха 25-годишен за противозаконно отнемане на МПС. Разследването започнало в ранните часове на 9 януари, след като в града бил установен катастрофирал, противозаконно отнет автомобил. При проведените оперативно–издирвателни и процесуално-следствени действия е установен и задържан 25-годишен местен жител, съпричастен към деянието. В хода на разследването е изяснено, че преди да катастрофира с откраднатия автомобил мъжът е направил опит противозаконно да отнеме друго МПС.

На 9 януари, в рамките на досъдебното производство 25-годишният елховлия е привлечен в качеството му на обвиняем за извършено престъпление по чл.346, ал.2, т.1, т.2, т.3 вр. ал.1, вр. чл.28, ал.1 вр. чл.26, ал.1 от НК и с прокурорско постановление е задържан за срок от 72 часа. Работата по случая продължава.
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Снимки: Децата от всички групи в ДГ „Невен“ отправиха пожеланията си към своите майки
На осми март се празнува международният ден на жената. Денят също е повод, децата да изразят своята ... прочети още »
В 15 области в страната е доказано разпространението на британския вариант на COVID-19
В 15 области в страната е доказано разпространението на британския вариант на COVID-19. Това са областите Благоевград, ... прочети още »
ОБЯВЛЕНИЕ за заемане на 8 (осем) вакантни длъжности МЛАДШИ ЕКСПЕРТ в Главна дирекция „Гранична полиция“ - МВР (РДГП-Елхово)
На основание чл. 10а, ал. 2 от Закона за държавния служител (ЗДСл), чл. 14, ал. 1 от ... прочети още »
МИГ – Елхово – Болярово обявява прием на проектни предложения за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по мярка 8.6. „Инвестиции в технологии за лесовъдство и в преработката, мобилизирането и търговията на горски продукти“
ОБЯВА  за прием на проектни предложения  за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Стратегията за Водено от ... прочети още »
Областна администрация ще наеме залата на Спортна зала „Диана“ за изборната нощ
Първа от поредица работни срещи на тема организационно-техническа подготовка на Парламентарните избори на 4 април, се проведе ... прочети още »
Предварително попълнените декларации за доходите - от 16 март
Електронната услуга за предварително попълнените данъчни декларации за доходите ще бъде достъпна от 16 март. В нея, ... прочети още »