Пиян водач на Скания предизвика катастрофа с друг товарен автомобил близо до Елхово

  1 388 | Публикувано преди 2 месеца  | Криминално

На 11 януари към 21:15 ч. в РУ – Елхово е получен сигнал за възникнало пътнотранспортно произшествие с пострадал, на път I-7, кп.298 /Елхово-ГКПП Лесово/. Пристигналите на място полицейски екипи са установили, че товарен автомобил „Скания“ , управляван от 59-годишен българин е навлязъл в насрещната лента за движение и се е ударил в товарен автомобил „Волво“, управляван от 41-годишен чужд гражданин.

При инцидента е пострадал 59-годишният водач, който е изваден от кабината с помощта на служители от РСПБЗН – Елхово. Мъжът е настанен в МБАЛ-Ямбол с фрактури на ребра и контузия на бял дроб, без опасност за живота. Пробата за употреба на алкохол на 41-годишния водач е отрицателна, а при 59-годишния техническото средство е отчело стойност над 1,2 промила.

На местопроизшествието е извършен оглед от оперативна дежурна група. По случая е образувано досъдебно производство в РУ-Елхово.
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Снимки: Децата от всички групи в ДГ „Невен“ отправиха пожеланията си към своите майки
На осми март се празнува международният ден на жената. Денят също е повод, децата да изразят своята ... прочети още »
В 15 области в страната е доказано разпространението на британския вариант на COVID-19
В 15 области в страната е доказано разпространението на британския вариант на COVID-19. Това са областите Благоевград, ... прочети още »
ОБЯВЛЕНИЕ за заемане на 8 (осем) вакантни длъжности МЛАДШИ ЕКСПЕРТ в Главна дирекция „Гранична полиция“ - МВР (РДГП-Елхово)
На основание чл. 10а, ал. 2 от Закона за държавния служител (ЗДСл), чл. 14, ал. 1 от ... прочети още »
МИГ – Елхово – Болярово обявява прием на проектни предложения за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по мярка 8.6. „Инвестиции в технологии за лесовъдство и в преработката, мобилизирането и търговията на горски продукти“
ОБЯВА  за прием на проектни предложения  за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Стратегията за Водено от ... прочети още »
Областна администрация ще наеме залата на Спортна зала „Диана“ за изборната нощ
Първа от поредица работни срещи на тема организационно-техническа подготовка на Парламентарните избори на 4 април, се проведе ... прочети още »
Предварително попълнените декларации за доходите - от 16 март
Електронната услуга за предварително попълнените данъчни декларации за доходите ще бъде достъпна от 16 март. В нея, ... прочети още »