Даниел Иванов – Аоияма завърши с отрицателен баланс турнира в Токио

  382 | Публикувано преди 1 месец  |  Спорт

Днес завърши Големият януарски турнир по сумо, който се проведе в столицата на Япония – Токио. В него за пореден път взе участие Даниел Иванов – Аоияма, който приключи с отрицателен баланс от шест победи и девет загуби. В последният ден от турнира Аоияма приключи с победа. Във финалната си схватка 34-годишният Иванов, който се състезаваше с ранг “маегашира-10”, се наложи с техниката “ошидаши” над “маегашира-6” Рюден, като го избута извън пределите на дохиото.

Победител в Токио стана роденият в Асака, префектура Сайтама “маегашира-1” Даиейшо, който завърши с 13 победи и само 2 загуби. Днес той спечели срещу “маегашира-5” Окиноуми. За 27-годишния Даиейшо това е първа титла в най-висшата сумо дивизия.
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
С молебен за здраве и успех ГЕРБ и СДС откриха кампанията си в област Ямбол
По станала вече традиция, в началото на кампанията за парламентарни избори, ГЕРБ и СДС водени от убеждението, ... прочети още »
Месни заговезни е - яде се месо за последно преди Великденския пост
Днес е църковният празник Неделя месопустна, наричан още Месни заговезни. Месни заговезни е винаги в неделя - ... прочети още »
АПИ: Шофьорите да тръгват с автомобили, подготвени за зимни условия
Във връзка с очакваното понижение на температурите и прогнозата на метеоролозите, че в планинските райони е възможно ... прочети още »
Днес е голямата Задушница преди Великия пост
Днес е голямата Задушница преди Великия (Великденския) пост, който през тази година започва на 15 март. В ... прочети още »
Сбърканите винетки ще могат да се коригират
Отговорността при неправилно декларирани данни за регистрационния номер на пътното превозно средство, категорията му или периода на ... прочети още »
Бързо производство срещу 57-годишен пиян шофьор на товарен автомобил
В РУ - Елхово е образувано бързо производство срещу 57-годишен мъж, седнал зад волана след употреба на ... прочети още »