Обявиха конкурс за Директор на Основно училище „Св. Паисий Хилендарски” – гр. Елхово

  1 134 | Публикувано преди 1 месец  | Образование

Със заповед на началника на РИО Ямбол е обявен конкурс за заемане на длъжността „Директор” на Основно училище „Св. Паисий Хилендарски” – гр. Елхово. Директорът на училището ръководи образователния процес в институцията в съответствие с държавната политика в областта на образованието, планира, организира, координира, контролира и отговаря за цялостната административно-управленска и финансова дейност в институцията. Конкурсът ще се проведе в три етапа. Първи етап ще бъде по документи, втори етап ще бъде писмен изпит-тест за определяне нивото на общите компетентности и основните познания, необходими за заемане на длъжността и трети етап интервю. Чрез същата заповед се търсят директори на още 5 училища в Област Ямбол.

Документите се подават в Регионален инспекторат по образованието – Ямбол до 08 март 2021. Пълен текст на заповедта може да откриете на сайта на РИО-Ямбол.
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Месни заговезни е - яде се месо за последно преди Великденския пост
Днес е църковният празник Неделя месопустна, наричан още Месни заговезни. Месни заговезни е винаги в неделя - ... прочети още »
АПИ: Шофьорите да тръгват с автомобили, подготвени за зимни условия
Във връзка с очакваното понижение на температурите и прогнозата на метеоролозите, че в планинските райони е възможно ... прочети още »
Днес е голямата Задушница преди Великия пост
Днес е голямата Задушница преди Великия (Великденския) пост, който през тази година започва на 15 март. В ... прочети още »
Сбърканите винетки ще могат да се коригират
Отговорността при неправилно декларирани данни за регистрационния номер на пътното превозно средство, категорията му или периода на ... прочети още »
Бързо производство срещу 57-годишен пиян шофьор на товарен автомобил
В РУ - Елхово е образувано бързо производство срещу 57-годишен мъж, седнал зад волана след употреба на ... прочети още »
Как ще гласуваме, ако на 4 април сме под карантина
Централната избирателна комисия взе решение как ще гласуват хората, които към датата на парламентарните избори (4 април) ... прочети още »