Бронзов медал за елховската борба от Държавен личен шампионат за момчета

  943 | Публикувано преди 3 седмици  |  Спорт

С четирима състезатели, един от които с бронзов медал, се представи Клуб по борба „Стефан Караджа” – Елхово на Държавен личен шампионат по свободна борба за деца в град Сливен. Общо 273 състезатели от 53 клуба в страната излязоха на тепиха в градът на стоте войводи.

В категория до 30 кг. се Атанас Гендов от елховския спортен клуб по борба спечели бронзово отличие. В категория до 35 кг. Димитър Методиев се класира 7-ми. В категория до 47 кг. Станислав Атанасов се класира също 7-ми, а в категория до 53 кг. Ангел Караколев се класира на 5-т място.

Оценката на треньорите Пейо Пеев и Диан Иванов за участието на борците от Елхово е добра, но и двамата треньори споделят, че са имали амбиции за още по-добро класиране, което се надяват да бъде постигнато в предстоящите състезания през годината.

 
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Месни заговезни е - яде се месо за последно преди Великденския пост
Днес е църковният празник Неделя месопустна, наричан още Месни заговезни. Месни заговезни е винаги в неделя - ... прочети още »
АПИ: Шофьорите да тръгват с автомобили, подготвени за зимни условия
Във връзка с очакваното понижение на температурите и прогнозата на метеоролозите, че в планинските райони е възможно ... прочети още »
Днес е голямата Задушница преди Великия пост
Днес е голямата Задушница преди Великия (Великденския) пост, който през тази година започва на 15 март. В ... прочети още »
Сбърканите винетки ще могат да се коригират
Отговорността при неправилно декларирани данни за регистрационния номер на пътното превозно средство, категорията му или периода на ... прочети още »
Бързо производство срещу 57-годишен пиян шофьор на товарен автомобил
В РУ - Елхово е образувано бързо производство срещу 57-годишен мъж, седнал зад волана след употреба на ... прочети още »
Как ще гласуваме, ако на 4 април сме под карантина
Централната избирателна комисия взе решение как ще гласуват хората, които към датата на парламентарните избори (4 април) ... прочети още »