ОФК Елхово (U15) вдигна шампионската титла на зона Бургас »

Среща на областния управител с представители на Ротари клуб

Публикувано преди 13 години  |  Общество

Възможностите за сътрудничество между Областна администрация – Ямбол и Ротари клуб България и хоризонтите за развитие на двете организации бяха основните теми, дискутирани на срещата на областния управител Таня Димитрова с дистрикт гуверньора на Ротари Интернешънъл за България Анелия Дошева и представители на ямболския Ротари клуб.

Г-жа Дошева, която е първата дама, заемала най-престижната позиция в структурата на Ротари България – дистрикт гуверньор, представи плановете си за разнообразяване на сферите на работа на организацията по време на мандата си за 2011-2012г. и сподели отличните си впечатления от Ямбол и институциите в областния град.

От своя страна областният управител Таня Димитрова изказа високата си оценка и уважение към членовете на Ротари в Ямбол, като подчерта, че дългогодишните им инициативи в града са допринесли за добрия им имидж в очите както на институциите, така и на обикновените граждани.

С повече от 32 000 клубове в над 200 страни и членска маса наброяваща над 1,2млн. души, Ротари клуб е една от най-големите доброволчески и хуманитарни организации в света. Към момента основна кауза на Ротари клубовете във всички държави, включително и България, е да се борят с полиомиелита /детски паралич/.


Статията е публикувана на 3 ноември 2011

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА