Спортен стрелкови еърсофт клуб Елхово набира желаещи за членство в клуба

  856 | Публикувано преди 4 седмици  |  Спорт

Спортен стрелкови еърсофт клуб гр.Елхово набира желаещи за членство в клуба. Членовете на стрелковият еърсофт клуб в град Елхово ще имат възможност да участват в организирани спортно-развлекателни мероприятия, основаващи се на военно-симулативни игри, курсове по оцеляване при екстремни условия, както и състезания по стрелба с еърсофт реплики по подвижни и неподвижни мишени. Клубът предлага екипировка и еърсофт реплики под наем.

Спортният клуб в град Елхово има амбицията да създаде няколко училищни отбора. Всеки желаещ е добре дошъл, независимо от възраст и пол. Допълнителни условия ще има единствено за непълнолетните членове. За повече информация 0883358852 и 0896886412.

Еърсофт през последните години придобива все повече популярност в България. Този спорт е създаден като военно-симулативен спорт през 70-те г. в Япония. При безусловната капитулация на Японската империя след втората световна война, в страната влизат строги закони за разоръжаване на армейските части и цялостен контрол над оръжията. Невероятната креативност на японците обаче не може да бъде ограничена със закони. Затова те създават спорта еърсофт, с цел обучение на войници и подготовка на специални части. Скоро след създаването му той нашумял толкова много, че започнал да се практикува в цяла Азия. През 80-те играта се разпространява в Европа и по-късно в САЩ, където тя е много добре приета и набира все по-голяма популярност.

През последните 30 години еърсофт репликите са се развили с огромна скорост, носейки малко прилика с онези от началото на 70-те. С въвеждането на широко достъпни газови и електрическо задвижвани реплики, практикуването на спорта става достъпно за всички. Съвременните реплики са изключително реалистични, много надеждни и има огромен избор за всеки тип играч и бюджет. Съществуват реплики на всички класове реални оръжия – снайпери, карабини, SMG, тежки картечници, пушки помпи, пистолети и дори гранати и мини. Наличен е и широк спектър от различни аксесоари, специализирани части за ъпгрейди и т.н.
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Завършва обновяването на отсечката включваща улиците Балабанска, Цар Асен и Петко Д. Петков в град Елхово
Обновяването на отсечката включваща улиците Балабанска, Цар Асен и Петко Д. Петков в град Елхово е към ... прочети още »
Православната църква почита паметта на Свети Мартин
На 14 април православната църква почита паметта на Свети Мартин, папа Римски. Легендата разказва, че римският папа ... прочети още »
Жълт код за дъжд, гръмотевици и възможност за градушки в област Ямбол
Жълт код за значителни валежи от дъжд, придружени с гръмотевици и възможност за градушки е обявен в ... прочети още »
Покана за публично обсъждане на предварителен проект на Общ устройствен план на Община Елхово
На основание чл.127, ал.1 от ЗУТ Община Елхово съобщава на всички заинтересовани органи, организации, физически и юридически ... прочети още »
Статистиката изследва използването на информационни и комуникационни технологии в домакинствата
На 12 април 2021 г. Националният статистически институт (НСИ) стартира провеждането на анкетно изследване „Използване на информационни ... прочети още »
Нов вид фалшиви съобщения от името на Български пощи
„Български пощи“ ЕАД уведомява, че има активизиране на разпращане на нов вид фалшиви електронни съобщения от името ... прочети още »