34-годишен мотоциклетист е настанен в болницата в Ямбол след ПТП на Ал. Стамболийски в Елхово

  4 083 | Публикувано преди 2 месеца  | Криминално

34-годишен мотоциклетист е настанен в болницата в Ямбол, след претърпян пътен инцидент на кръстовището на улиците “Ал. Стамболийски” и “Трети Март” в град Елхово, съобщават от ОД на МВР Ямбол.

Сигналът е получен около 19:00 часа. По информация на ОД на МВР Ямбол, лек автомобил и мотоциклет са се движили един след друг по ул. Ал. Стамболийски по посока град Ямбол. На отклонението за ул. Трети март лекият автомобил предприема маневрата завой на ляво по ул. Трети март, а в същият момент водачът на мотоциклета предприема маневра за изпреварване. Вследствие на това е настъпил пътният инцидент. Мотоциклетистът е с фрактура на крака и е настанен в МБАЛ „Свети Пантелеймон“ Ямбол без опасност за живота.

За няколко часа движението по улица Александър Стамболийски в участъка от “Т-маркет” до бензиностанция “Terminal Card” в град Елхово бе преустановено, а екипи на РУ-Елхово  отклоняваха автомобилите по обиколни маршрути.

Алкохолните проби на водачите, участници в ПТП, са отрицателни.
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и литература в VII клас
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и ... прочети още »
Предупреждение от първа степен за област Ямбол за интензивни валежи и гръмотевични бури
Днес над източните райони облачността ще остане значителна и ще има интензивни валежи и гръмотевици. Издадено е ... прочети още »
Без маски за работни колективи до 7 души, ако всички са ваксинирани или преболедували
Министърът на здравеопазването издаде заповед, съгласно която за работните колективи до 7 души може да се допусне ... прочети още »
Общински детски комплекс Елхово обяви лятна ваканционна програма за деца от община Елхово
Краят на учебната година за учениците от начален и прогимназиален етап практически вече настъпи, но въпреки това ... прочети още »
Ученици от ОУ “Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово спечелиха купи и медали от националното състезание „Аз зная английски език“
Учениците от ОУ“Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово, участвали през месец май в последния - ... прочети още »
Много награди от трети финален кръг на националното състезание „Аз зная английски език“ за учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово
Учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово за пореден път показаха любовта си към изучаването ... прочети още »