34-годишен мотоциклетист е настанен в болницата в Ямбол след ПТП на Ал. Стамболийски в Елхово

  2 710 | Публикувано преди 2 седмици  | Криминално

34-годишен мотоциклетист е настанен в болницата в Ямбол, след претърпян пътен инцидент на кръстовището на улиците “Ал. Стамболийски” и “Трети Март” в град Елхово, съобщават от ОД на МВР Ямбол.

Сигналът е получен около 19:00 часа. По информация на ОД на МВР Ямбол, лек автомобил и мотоциклет са се движили един след друг по ул. Ал. Стамболийски по посока град Ямбол. На отклонението за ул. Трети март лекият автомобил предприема маневрата завой на ляво по ул. Трети март, а в същият момент водачът на мотоциклета предприема маневра за изпреварване. Вследствие на това е настъпил пътният инцидент. Мотоциклетистът е с фрактура на крака и е настанен в МБАЛ „Свети Пантелеймон“ Ямбол без опасност за живота.

За няколко часа движението по улица Александър Стамболийски в участъка от “Т-маркет” до бензиностанция “Terminal Card” в град Елхово бе преустановено, а екипи на РУ-Елхово  отклоняваха автомобилите по обиколни маршрути.

Алкохолните проби на водачите, участници в ПТП, са отрицателни.
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Завършва обновяването на отсечката включваща улиците Балабанска, Цар Асен и Петко Д. Петков в град Елхово
Обновяването на отсечката включваща улиците Балабанска, Цар Асен и Петко Д. Петков в град Елхово е към ... прочети още »
Православната църква почита паметта на Свети Мартин
На 14 април православната църква почита паметта на Свети Мартин, папа Римски. Легендата разказва, че римският папа ... прочети още »
Жълт код за дъжд, гръмотевици и възможност за градушки в област Ямбол
Жълт код за значителни валежи от дъжд, придружени с гръмотевици и възможност за градушки е обявен в ... прочети още »
Покана за публично обсъждане на предварителен проект на Общ устройствен план на Община Елхово
На основание чл.127, ал.1 от ЗУТ Община Елхово съобщава на всички заинтересовани органи, организации, физически и юридически ... прочети още »
Статистиката изследва използването на информационни и комуникационни технологии в домакинствата
На 12 април 2021 г. Националният статистически институт (НСИ) стартира провеждането на анкетно изследване „Използване на информационни ... прочети още »
Нов вид фалшиви съобщения от името на Български пощи
„Български пощи“ ЕАД уведомява, че има активизиране на разпращане на нов вид фалшиви електронни съобщения от името ... прочети още »