34-годишен мотоциклетист е настанен в болницата в Ямбол след ПТП на Ал. Стамболийски в Елхово

  4 090 | Публикувано преди 3 месеца  | Криминално

34-годишен мотоциклетист е настанен в болницата в Ямбол, след претърпян пътен инцидент на кръстовището на улиците “Ал. Стамболийски” и “Трети Март” в град Елхово, съобщават от ОД на МВР Ямбол.

Сигналът е получен около 19:00 часа. По информация на ОД на МВР Ямбол, лек автомобил и мотоциклет са се движили един след друг по ул. Ал. Стамболийски по посока град Ямбол. На отклонението за ул. Трети март лекият автомобил предприема маневрата завой на ляво по ул. Трети март, а в същият момент водачът на мотоциклета предприема маневра за изпреварване. Вследствие на това е настъпил пътният инцидент. Мотоциклетистът е с фрактура на крака и е настанен в МБАЛ „Свети Пантелеймон“ Ямбол без опасност за живота.

За няколко часа движението по улица Александър Стамболийски в участъка от “Т-маркет” до бензиностанция “Terminal Card” в град Елхово бе преустановено, а екипи на РУ-Елхово  отклоняваха автомобилите по обиколни маршрути.

Алкохолните проби на водачите, участници в ПТП, са отрицателни.
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Профилирана гимназия „Св. Климент Охридски“ Елхово –  пространство на иновациите
От 2020 година ПГ „Св. Климент Охридски“ е част от семейството на иновативните училища в България и ... прочети още »
Днес е Черешова задушница
Днес е Черешова задушница. Традиционно тя се отбелязва в съботния ден преди големия християнски празник Петдесетница. Черешовата ... прочети още »
Снимки: ПГ „Св. Климент Охридски“ връчи дипломите на юбилейния випуск 2021 година
На 17 юни абитуриентите от випуск 2021 на Профилирана гимназия „Св. Климент Охридски“ за последен път излязоха ... прочети още »
В капана на времето: Дестинация град Наманган
Има истории в снимки, които заслужават да бъдат споделени. Истории, запечатали краткия миг от времето и пространството ... прочети още »
КАТ стартира масови проверки на шофьорите за алкохол и наркотици
В ход е полицейска операция за недопускане на управление на моторни превозни средства от водачи, употребили алкохол ... прочети още »
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и литература в VII клас
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и ... прочети още »