Марсела Стелиянова от клуб по борба “Стефан Караджа” Елхово със златен медал от Румъния

Публикувано преди 3 години  |  Спорт

Куп медали спечелиха младите ни таланти на турнира за момчета и момичета в Румъния. В отборното нашите се наредиха втори в свободния стил с трима шампиони, два сребърни медала и 6 бронзови. При момичетата българките се конкурираха с 40 представителки от 7 държави и станаха първи в отборното с 4 титли и 5 сребърни отличия.

Марсела Стелиянова Георгиева от клуб по борба “Стефан Караджа” Елхово спечели златен медал от състезанието в Румъния, след като на финала победи с туш Александра Джиресчу (Румъния).

Следващото голямо предизвикателно за Марсела е предстоящото Европейското първенство по борба, което ще се проведе в зала “Асикс Арена” – София от 27 до 30 май.

Припомняме Ви, че Марсела Стелиянова спечели два златни медала от държавния лично-отборен шампионат по свободна борба за момичета в Бургас и Горна Оряховица, което й гарантира участие на Европейското първенство.

Вчера Марсела бе посрещната от съотборничките й в клуб по борба “Стефан Караджа” Елхово в Спорна зала град Елхово заедно с Диан Иванов – треньор на момичетата по борба в Елхово.

 


Статията е публикувана на 20 април 2021

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА