Медали за борците от Елхово от Държавен личен отборен шампионат за деца в Ловеч

  1 010 | Публикувано преди 4 седмици  |  Спорт

Въпреки затруднената ситуация с епидемичната обстановка, Спортен клуб по борба „Стефан Караджа“ гр.Елхово за пореден път показа високо професионално ниво на тепиха.

На 14.05.2021 г. се проведе Държавен личен отборен шампионат за деца. В него взеха участие 4 представителя от клуба под ръководството на треньора Пейо Пеев и постигнаха следното класиране:

Кат. 35кг. – Димитър Методиев – 2-ро място
Кат. 30кг. – Атанас Гендов   – 3-то място
Кат. 53кг. – Станислав Атанасов – 3-то мято
Кат. 53кг. – Ангел Караколев –  7-мо място, който имаше реални шансове за почетно класиране, но неблагоприятната ситуацията, че участваха двама състезатели от клуба в една категория го лиши от медал.

Клубът в името на управителният съвет изявява своята благодарност към община Елхово, за указаното до тук съдействие при осъществяване на целите на същия, а те са все повече медали и призови класирания.
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и литература в VII клас
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и ... прочети още »
Предупреждение от първа степен за област Ямбол за интензивни валежи и гръмотевични бури
Днес над източните райони облачността ще остане значителна и ще има интензивни валежи и гръмотевици. Издадено е ... прочети още »
Без маски за работни колективи до 7 души, ако всички са ваксинирани или преболедували
Министърът на здравеопазването издаде заповед, съгласно която за работните колективи до 7 души може да се допусне ... прочети още »
Общински детски комплекс Елхово обяви лятна ваканционна програма за деца от община Елхово
Краят на учебната година за учениците от начален и прогимназиален етап практически вече настъпи, но въпреки това ... прочети още »
Ученици от ОУ “Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово спечелиха купи и медали от националното състезание „Аз зная английски език“
Учениците от ОУ“Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово, участвали през месец май в последния - ... прочети още »
Много награди от трети финален кръг на националното състезание „Аз зная английски език“ за учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово
Учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово за пореден път показаха любовта си към изучаването ... прочети още »