Медали за борците от Елхово от Държавен личен отборен шампионат за деца в Ловеч

  1 180 | Публикувано преди 4 месеца  |  Спорт

Въпреки затруднената ситуация с епидемичната обстановка, Спортен клуб по борба „Стефан Караджа“ гр.Елхово за пореден път показа високо професионално ниво на тепиха.

На 14.05.2021 г. се проведе Държавен личен отборен шампионат за деца. В него взеха участие 4 представителя от клуба под ръководството на треньора Пейо Пеев и постигнаха следното класиране:

Кат. 35кг. – Димитър Методиев – 2-ро място
Кат. 30кг. – Атанас Гендов   – 3-то място
Кат. 53кг. – Станислав Атанасов – 3-то мято
Кат. 53кг. – Ангел Караколев –  7-мо място, който имаше реални шансове за почетно класиране, но неблагоприятната ситуацията, че участваха двама състезатели от клуба в една категория го лиши от медал.

Клубът в името на управителният съвет изявява своята благодарност към община Елхово, за указаното до тук съдействие при осъществяване на целите на същия, а те са все повече медали и призови класирания.Статията е публикувана на 18 май 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Пазете се от измамници, преброителите не изискват подпис
Преброителите, които посещават хората по домовете, попълват единствено преброителна карта. В нея не се попълват данни от ... прочети още »
Над 200 фирми и граждани в област Ямбол с некоректни данъчни декларации
В област Ямбол над 200 фирми и граждани са вписали некоректни данни в годишните си данъчни декларации, ... прочети още »
МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от Стратегията за ВОМР по Програма за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г.
МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от СВОМР ... прочети още »
25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към ГКПП-Лесово
25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към граничен пункт „Лесово“ от турска страна ... прочети още »
Царски орел открит с 16 сачми в тялото близо до Ямбол
Царски орел в тежко безпомощно е открит в в нива близо до град Ямбол. Екип на Българското ... прочети още »
На днешния ден отбелязваме 113 години от провъзгласяването на Независимостта на България
На 22-ри септември през 1908 г. във Велико Търново с манифест княз Фердинанд I обявява независима България ... прочети още »