„Най-прекрасната градина е „Надежда“ – скъпо име! Ний обичаме я всички и големи и мънички!“

Публикувано преди 3 години  |  Образование

В края на месец май, тържествено поставихме края на четиригодишното приказно пътешествие в ДГ “Надежда“, за децата, които през есента ще бъдат в първи клас – децата от група „Червена шапчица“, група „Славейче“ и двете филиални групи в селата Маломирово и Бояново. Децата се представяха, пяха, стихове казваха, показаха какво са научили през учебната година. С малко тъга в очите, казаха : „Довиждане, детска градина!“

С пожелания за много успехи по пътя на знанието, да бъдат упорити, любознателни и да следват мечтите си, учителите и помощник-възпитателите се разделиха със своите вече пораснали деца!

Всички бъдещи първокласници получиха официално своите първи свидетелства за успешно завършена подготвителна група, от директора на ДГ “Надежда“ Мария Какърова, която им пожела на добър път, да срещат по пътя си добри учители, които да открият у всяко дете таланти и дарования, учители, които ще ги накара да заобичат математиката, да четат книжки, а книжките са прозорец към света, да пеят, танцуват, да рисуват, да бъдат откриватели и изследователи, да правят това, което обичат най-много!

И докато порасналите ни деца ще се подготвят за училището, на 02.06. ще кажем: “Добре дошли“, на малките деца, които ще заемат местата им! Ще има плач, ще има смях, игри и веселие, но вие, уважаеми родители, бъдете сигурни, че децата ви са в добри ръце! Ще подадем ръка, ще погалим, ще прегърнем, заедно, стъпка по стъпка, ще откриваме тайнствата на заобикалящия ни свят, всеки ден ще научаваме нови и нови неща!

Честит празник на всички деца – 1 юни! Балони, песни и танци, създаваха настроение през целия ден във всички групи! Бъдете здрави и имайте най-щастливото и усмихнато детство!


Статията е публикувана на 1 юни 2021

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА