Живко Иванов с две втори места в първите два кръга на Европейския шампионат по Супермото

  639 | Публикувано преди 1 седмица  |  Спорт

Изминалият уикенд любителите на моторните спортове се насладиха на невероятно шоу на две колела и оспорвани битки на летищен комплекс “Долна Митрополия” край Плевен, където се проведоха стартовете от Superbike – Републиканския шампионат и стартовете от Европейския шампионат по Супермото.

Пистата край Плевен прие първите два старта от Европейския шампионат по СуперМото, като състезателите мериха сили в два поредни дни – 5 и 6 юни. За поредна година град Елхово има представител, който се представи отново на много високо ниво. При 85-кубиковите и в двата кръга на второ място се класира Живко Иванов от Елхово Рейсинг клуб с КТМ, като пред него и в двата старта бе само шампионът на Франция – Джани Каторк, с който Живко ще мери сили в стартовете на Европейския шампионат по СуперМото през този сезон. В първи кръг на трето място се класира Матео Бурсийон от Франция, а ден по късно трети на почетната стълбичка се класира Никола Досев – “НСА Моторспорт” – също с мотор КТМ.
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и литература в VII клас
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и ... прочети още »
Предупреждение от първа степен за област Ямбол за интензивни валежи и гръмотевични бури
Днес над източните райони облачността ще остане значителна и ще има интензивни валежи и гръмотевици. Издадено е ... прочети още »
Без маски за работни колективи до 7 души, ако всички са ваксинирани или преболедували
Министърът на здравеопазването издаде заповед, съгласно която за работните колективи до 7 души може да се допусне ... прочети още »
Общински детски комплекс Елхово обяви лятна ваканционна програма за деца от община Елхово
Краят на учебната година за учениците от начален и прогимназиален етап практически вече настъпи, но въпреки това ... прочети още »
Ученици от ОУ “Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово спечелиха купи и медали от националното състезание „Аз зная английски език“
Учениците от ОУ“Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово, участвали през месец май в последния - ... прочети още »
Много награди от трети финален кръг на националното състезание „Аз зная английски език“ за учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово
Учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово за пореден път показаха любовта си към изучаването ... прочети още »