Живко Иванов с две втори места в първите два кръга на Европейския шампионат по Супермото

  874 | Публикувано преди 4 месеца  |  Спорт

Изминалият уикенд любителите на моторните спортове се насладиха на невероятно шоу на две колела и оспорвани битки на летищен комплекс “Долна Митрополия” край Плевен, където се проведоха стартовете от Superbike – Републиканския шампионат и стартовете от Европейския шампионат по Супермото.

Пистата край Плевен прие първите два старта от Европейския шампионат по СуперМото, като състезателите мериха сили в два поредни дни – 5 и 6 юни. За поредна година град Елхово има представител, който се представи отново на много високо ниво. При 85-кубиковите и в двата кръга на второ място се класира Живко Иванов от Елхово Рейсинг клуб с КТМ, като пред него и в двата старта бе само шампионът на Франция – Джани Каторк, с който Живко ще мери сили в стартовете на Европейския шампионат по СуперМото през този сезон. В първи кръг на трето място се класира Матео Бурсийон от Франция, а ден по късно трети на почетната стълбичка се класира Никола Досев – “НСА Моторспорт” – също с мотор КТМ.Статията е публикувана на 7 юни 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Пазете се от измамници, преброителите не изискват подпис
Преброителите, които посещават хората по домовете, попълват единствено преброителна карта. В нея не се попълват данни от ... прочети още »
Над 200 фирми и граждани в област Ямбол с некоректни данъчни декларации
В област Ямбол над 200 фирми и граждани са вписали некоректни данни в годишните си данъчни декларации, ... прочети още »
МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от Стратегията за ВОМР по Програма за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г.
МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от СВОМР ... прочети още »
25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към ГКПП-Лесово
25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към граничен пункт „Лесово“ от турска страна ... прочети още »
Царски орел открит с 16 сачми в тялото близо до Ямбол
Царски орел в тежко безпомощно е открит в в нива близо до град Ямбол. Екип на Българското ... прочети още »
На днешния ден отбелязваме 113 години от провъзгласяването на Независимостта на България
На 22-ри септември през 1908 г. във Велико Търново с манифест княз Фердинанд I обявява независима България ... прочети още »