Кметът на община Елхово Петър Киров връчи награди на отличени ученици и спортисти за постигнати високи резултати

  1 326 | Публикувано преди 1 месец  | Образование

Кметът на община Елхово Петър Киров връчи награди на отличени ученици и спортисти за постигнати високи резултати. Решението за поощрителните награди на талантливите ученици и състезатели бе подкрепено единодушно и от всички общински съветници по време на проведеното заседанието на местния парламент през месец май тази година. Награждаването е инициатива на ръководителите на учениците, подкрепено от ръководството на Община Елхово и съветниците от Обс-Елхово, която цели да стимулира успешните ученици и спортисти и да отдаде на тях и на техните ръководители нужното уважение и признание за положените усилия.

С парични награди от в размер на 200 лева бяха наградени: Георги Иванов Иванов – ПГ “Св. Климент Охридски” – гр. Елхово, който се класира на призово място на Националния кръг на олимпиадата по Информационни технологии, Марсела Стелиянова Георгиева от Клуб по борба “Ст. Караджа” гр. Елхово, която спечели на два пъти стана републикански шампион по борба за момичета, както и още състезателите от Клуб по борба “Ст. Караджа” гр. Елхово Атанас Гендов, Станислав Атанасов, Димитър Методиев и Иван Ангелов за завоювани медали отново от републикански първенства.
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Днес празнуват едни от най-благородните имена
На 27 юли Православната църква почита Свети великомъченик Панталеймон, познат сред народа като Пантелей пътник. На този ... прочети още »
193 нови случая на COVID-19 са потвърдени у нас през последното денонощие, 73 са излекувани
193 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица у нас през последното денонощие. От тях 91 са установени ... прочети още »
Живко Иванов остава втори във временното класиране след стартовете на европейския шампионат по супермото в Чехия
Трето и пето място записаха българите Радостин Михайлов и Живко Иванов в стартовете от 3-ия кръг на ... прочети още »
Седмицата започва с високи температури над цялата страна
Днес отново ще бъде слънчево и горещо. Това съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология за ... прочети още »
От област Ямбол на безплатна лятна почивка заминават 510 ученици от 16 училища
От област Ямбол на безплатна лятна почивка заминават 510 ученици от 16 одобрени училища по Националната програма ... прочети още »
Средният добив от пшеница в област Ямбол по-добър от 2020 год.
В Ямболска област средният добив от пшеницата е 617 килограма при ожънати 145 000 декара от засети ... прочети още »