Кметът на община Елхово Петър Киров връчи награди на отличени ученици и спортисти за постигнати високи резултати

  1 410 | Публикувано преди 3 месеца  | Образование

Кметът на община Елхово Петър Киров връчи награди на отличени ученици и спортисти за постигнати високи резултати. Решението за поощрителните награди на талантливите ученици и състезатели бе подкрепено единодушно и от всички общински съветници по време на проведеното заседанието на местния парламент през месец май тази година. Награждаването е инициатива на ръководителите на учениците, подкрепено от ръководството на Община Елхово и съветниците от Обс-Елхово, която цели да стимулира успешните ученици и спортисти и да отдаде на тях и на техните ръководители нужното уважение и признание за положените усилия.

С парични награди от в размер на 200 лева бяха наградени: Георги Иванов Иванов – ПГ “Св. Климент Охридски” – гр. Елхово, който се класира на призово място на Националния кръг на олимпиадата по Информационни технологии, Марсела Стелиянова Георгиева от Клуб по борба “Ст. Караджа” гр. Елхово, която спечели на два пъти стана републикански шампион по борба за момичета, както и още състезателите от Клуб по борба “Ст. Караджа” гр. Елхово Атанас Гендов, Станислав Атанасов, Димитър Методиев и Иван Ангелов за завоювани медали отново от републикански първенства.
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
На днешния ден отбелязваме 113 години от провъзгласяването на Независимостта на България
На 22-ри септември през 1908 г. във Велико Търново с манифест княз Фердинанд I обявява независима България ... прочети още »
Ремонтни дейности по водопроводната мрежа спират водоподаването за кратко в част от Елхово
„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД уведомява жителите на града, че във връзка с извършването на строително – монтажни ... прочети още »
Сливенският митрополит Иоаникий остава начало на Сливенска митрополия
Сливенският митрополит Иоаникий оттегли оставката си. Тя бе подадена в края на август пред Свещения Синод. Оставката ... прочети още »
В област Ямбол заболеваемостта от COVID-19 достигна 391 на 100 000 души
В област Ямбол заболеваемостта от COVID-19 достигна 391 на 100 000 души, т.е. над средната от 291 ... прочети още »
ОФК Елхово стартира с победа в областната група
На старта на новия сезон в елитната областна група ОФК Елхово победи с резултат 4:1 гостите от ... прочети още »
16 – 22 септември - Европейска седмица на мобилността
Европейската седмица на мобилността е водещата кампания на Европейската комисия за повишаване на осведомеността за устойчивата градска ... прочети още »