Борците на СКБ Стефан Караджа на двуседмичен подготвителен лагер в Турция

  887 | Публикувано преди 4 седмици  |  Спорт

Отличените борци на СКБ Стефан Караджа – Елхово заминаха на 21.08.2021 год., за да вземат участие в 14 дневен международен лагер-сбор в гр. Одрин в състав: Павел Гендов, Иван Ангелов, Станислав Атанасов, Иван Чавдаров, Ангел Караколев, Димитър Методиев и Атанас Гендов.

Нашите спортисти са в компанията на борци от Турция, Молдова и Украйна. На 27.08 бе проведена първата контролна среща между представители от различни държави. Спортистите защитиха достойно авторитета на клуба и показаха добри технически резултати. Всички заеха призови места. Успехите на нашите борци са отплата за доброто отношение и подкрепа на местната управа.

СКБ Стефан Караджа – ЕлховоСтатията е публикувана на 30 август 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Пазете се от измамници, преброителите не изискват подпис
Преброителите, които посещават хората по домовете, попълват единствено преброителна карта. В нея не се попълват данни от ... прочети още »
Над 200 фирми и граждани в област Ямбол с некоректни данъчни декларации
В област Ямбол над 200 фирми и граждани са вписали некоректни данни в годишните си данъчни декларации, ... прочети още »
МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от Стратегията за ВОМР по Програма за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г.
МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от СВОМР ... прочети още »
25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към ГКПП-Лесово
25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към граничен пункт „Лесово“ от турска страна ... прочети още »
Царски орел открит с 16 сачми в тялото близо до Ямбол
Царски орел в тежко безпомощно е открит в в нива близо до град Ямбол. Екип на Българското ... прочети още »
На днешния ден отбелязваме 113 години от провъзгласяването на Независимостта на България
На 22-ри септември през 1908 г. във Велико Търново с манифест княз Фердинанд I обявява независима България ... прочети още »