Млад мъж е загинал в ПТП на пътя Елхово – Бургас

  4 384 | Публикувано преди 4 седмици  | Криминално

На 30 август към 06:45 ч., на тел.112, е получен сигнал за настъпило пътнотранспортно произшествие на път II-79, в посока от Бургас към Болярово, след разклона за село Ружица, съобщават от ОД МВР-Ямбол. На място е установено, че лек автомобил ,,БМВ “, управляван от 20-годишна жена е напуснал платното за движение и се е преобърнал в ляво по посока на движението си.

При инцидента на място е загинал 32-годишен пътник в автомобила. Пробите на водача за употреба на алкохол и наркотици са отрицателни. На местопроизшествието са извършени процесуално-следствени действия. Образувано е досъдебно производство.

Elhovo.News изказва своите дълбоки съболезнования на семейството и близките за тяхната загуба.Статията е публикувана на 31 август 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Пазете се от измамници, преброителите не изискват подпис
Преброителите, които посещават хората по домовете, попълват единствено преброителна карта. В нея не се попълват данни от ... прочети още »
Над 200 фирми и граждани в област Ямбол с некоректни данъчни декларации
В област Ямбол над 200 фирми и граждани са вписали некоректни данни в годишните си данъчни декларации, ... прочети още »
МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от Стратегията за ВОМР по Програма за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г.
МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от СВОМР ... прочети още »
25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към ГКПП-Лесово
25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към граничен пункт „Лесово“ от турска страна ... прочети още »
Царски орел открит с 16 сачми в тялото близо до Ямбол
Царски орел в тежко безпомощно е открит в в нива близо до град Ямбол. Екип на Българското ... прочети още »
На днешния ден отбелязваме 113 години от провъзгласяването на Независимостта на България
На 22-ри септември през 1908 г. във Велико Търново с манифест княз Фердинанд I обявява независима България ... прочети още »