Живко Иванов стана вицеевропейски шампион по Супермото

  936 | Публикувано преди 11 месеца  |  Спорт

Месец септември беляза финалните кръгове на Европейския шампионат по Супермото в клас SM Junior.

България може само да се гордее с родните пилоти, които с положените усилия през целия сезон станаха абсолютни европейски шампиони. Участие през сезона в различните класове взеха над 80 пилота от 7 страни – България, Румъния, Турция, Гърция, Австрия, Сърбия и Македония.

Елховският състезател Живко Иванов, стана вицеевропейски шампион в клас SM Junior, като събра актив от 179 точки, пред него с 20т0 очки бе Джани Каторк от Франция, а челната тройка затвори Елена Петришина от Русия с резултат 156 точки.

Сред официалните гости на стартовете бяха областният управител на Плевен Марио Тодоров, Цецо Андрейски – зам.-кмет на Долна Митрополия, президентът на БФМ Ангел Траков и почетният президент на федерацията Богдан Николов.

В събота на писта Долна Митрополия край Плевен Живко Ивано финишира първи на в European Supermoto Championship и отново първи в кръга за Републиканския шампионат!Статията е публикувана на 27 септември 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Пътнотранспортно произшествие с пострадал велосипедист до магазин Мостовской в Елхово
На 8 август, малко преди 19:00 часа, в РУ-Елхово е получен сигнал за възникнало пътнотранспортно произшествие с ... прочети още »
Скандал в Одрин заради реклами на български (+снимки)
Рекламни табели на български език се превърнаха в спорна тема в турския крайграничен град Одрин. Кметът Реджеп ... прочети още »
Изплащат пенсиите за август
От днес започва изплащането на пенсиите за месец август. В пощенските клонове то ще се извършва съобразно ... прочети още »
Църквата отбелязва свети Емилиан Изповедник
На 8 август Православната църква почита свети Емилиан Изповедник. Това е велик християнин, живял през 18-19 в ... прочети още »
ЦИК ще определи състава на Районната избирателна комисия в 31 МИР - Ямбол
ЦИК ще определи състава на Районната избирателна комисия (РИК) в 31 МИР - Ямбол, след като днес ... прочети още »
Днес е Преображение Господне
Църквата отбелязва днес празника Преображение Господне, който се чества още от първите векове на християнството. На този ... прочети още »