Бебе на 4 месеца почина след катастрофа с камион край Елхово

Публикувано преди 3 години  |  Криминално

Жена на 28 години и дете на 3 години са в тежко състояние

Тежка катастрофа, довела до смъртта на 4-месечно бебе, е станала край Елхово. По неофицилна информация колата е шофирана от майката на бебето – 28-годишна румънка, заедно с дете на 3 години и мъж. Детето и майката са в тежко състояние и с опасност за живота заради черепно-мозъчни травми. Пострадалите са прегледани в ямболската болница и са пренасочени към МБАЛ-Сливен.

Инцидентът е станал на околовръстен път на град Елхово, в непосредтвена близост до разклон за местността „Лозята“ край Елхово. 

По информация на ОДМВР-Ямбол сигналът за настъпилото тежко пътнотранспортно произшествие с участие на товарен автомобил и джип „Мерцедес“, и двете превозни средства с чужда регистрация, е получен тази сутрин към 08:10 часа от тел. 112. Веднага към мястото са насочени полицейски и медицински екипи. В болница, в тежко състояние, незабавно са транспортирани мъж, жена и две деца, пътували в джипа, където лекари са констатирали смъртта на едното от децата.

На местопроизшествието се извършват процесуално-следствени действия.

Временно е ограничено движението на пътно превозни средства в участъка, то се регулира от служители на „Пътна полиция“

Товарните автомобили се движат по обходен маршрут Бояново-Стефан Караджово-Елхово и обратно, има и изчакващи на място. Леките автомобили могат да преминават през град Елхово.


Статията е публикувана на 13 октомври 2021

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА