Честит рожден ден, Детска градина “Надежда“

Публикувано преди 11 месеца  |  Образование

Всички деца, учители, служители и родители днес празнуват 36-ти рожден ден на ДГ“Надежда“. Полагаме усилия празникът да е прекрасен за децата, в тежките условия, в които живеем. Благодарим на родителите, които се погрижиха, заедно с учителите, във всяка група да е празнично – да има торта, подаръци и балони, празнична украса, безброй изненади. Децата казваха стихове, пяха любими песни, някои с музикални инструменти,  имаше смях и танци. Цялата седмица беше посветена на рождения ден на детската градина с интересни дейности – изработиха постери, поздравителни картички, отправяха пожелания, имаше много изненади. Ще запишем, ще покажем.   Не е същото, но ще се справим. Ще си спомняме за концертите, за сцените, за вълнението,  за талантливите изпълнения на децата, зад които стоят трепетите на всяка от нас, избор, решения, умора, безсънни нощи.  И моментите на  радост, прегръдки, благодарност към родителите, обич към всяко дете, удовлетворение ,когато сме сами и анализираме всеки детайл.

Рождените дни са време за равносметки и анализи, за преценка и изводи. Трудните дни, които всички изживяваме и споделяме , потвърждават нашето вътрешно усещане, че трябва да се радваме на всеки миг, да работим с децата днес, ползотворно и отговорно, да им показваме тайнства и вълшебства сега, да откриваме заедно красивото, да търсим у всеки неговото дарование и да му помагаме да се развива в тази посока! Ако правим всичко това, всеки ден, въпреки всичко, утре около нас, ще има умни, талантливи , отговорни млади хора, готови да посрещат предизвикателства, да се борят с трудности, да се грижат за себе си и за близките си, ще имат желаната професия, ще вземат решения, ще бъдат смели и силни.

Ще продължаваме заедно да пишем нашата приказка, наречена „Надежда“ – весело, по-малко весело,  забавно, понякога различно и тъжно, страничка, след страничка! Ще създаваме спомени и ще надграждаме и развиваме всичко, което е създадено с много любов през годините!

Честит празник!Статията е публикувана на 5 ноември 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Регионална дирекция „Гранична полиция“ - Елхово обяви нови вакантни длъжности
Регионална дирекция „Гранична полиция“ – Елхово обяви конкурси за 8 вакантни длъжности: 3 (три) вакантни длъжности: СЧЕТОВОДИТЕЛ в сектор ... прочети още »
Пълна зала и силни аплодисменти посрещнаха Виктор Калев в Елхово (+снимки)
„Поклон, аплодисменти и това е“ каза Виктор Калев в едно от своите изпълнения. Но не беше само ... прочети още »
Отбелязваме Световния ден на учителя
На 5-ти октомври у нас и в още над 100 страни по света се отбелязва Денят на ... прочети още »
Разпределение на мандатите в 31 МИР-Ямбол
По неофициална информация в 31 МИР-Ямбол разпределението на мандатите е съответно 1 за ГЕРБ-СДС, 1 за „Продължаваме ... прочети още »
Актьорът Виктор Калев ще „завърти” плочата на живота си за първи път в Елхово
ПК „АЖУР ПИКО”, Културна организация „Арт ателие” и НЧ „Развитие – 1893“ представят „ГРАМОФОНЪТ” АВТОРСКИ КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛ НА ... прочети още »
Във вторник се ограничава движението по част от магистрала „Тракия“
На 4 октомври - вторник, от 8 ч. до 20 ч., в двете посоки ще бъде ограничено ... прочети още »