Честит рожден ден, Детска градина “Надежда“

  775 | Публикувано преди 4 седмици  | Образование

Всички деца, учители, служители и родители днес празнуват 36-ти рожден ден на ДГ“Надежда“. Полагаме усилия празникът да е прекрасен за децата, в тежките условия, в които живеем. Благодарим на родителите, които се погрижиха, заедно с учителите, във всяка група да е празнично – да има торта, подаръци и балони, празнична украса, безброй изненади. Децата казваха стихове, пяха любими песни, някои с музикални инструменти,  имаше смях и танци. Цялата седмица беше посветена на рождения ден на детската градина с интересни дейности – изработиха постери, поздравителни картички, отправяха пожелания, имаше много изненади. Ще запишем, ще покажем.   Не е същото, но ще се справим. Ще си спомняме за концертите, за сцените, за вълнението,  за талантливите изпълнения на децата, зад които стоят трепетите на всяка от нас, избор, решения, умора, безсънни нощи.  И моментите на  радост, прегръдки, благодарност към родителите, обич към всяко дете, удовлетворение ,когато сме сами и анализираме всеки детайл.

Рождените дни са време за равносметки и анализи, за преценка и изводи. Трудните дни, които всички изживяваме и споделяме , потвърждават нашето вътрешно усещане, че трябва да се радваме на всеки миг, да работим с децата днес, ползотворно и отговорно, да им показваме тайнства и вълшебства сега, да откриваме заедно красивото, да търсим у всеки неговото дарование и да му помагаме да се развива в тази посока! Ако правим всичко това, всеки ден, въпреки всичко, утре около нас, ще има умни, талантливи , отговорни млади хора, готови да посрещат предизвикателства, да се борят с трудности, да се грижат за себе си и за близките си, ще имат желаната професия, ще вземат решения, ще бъдат смели и силни.

Ще продължаваме заедно да пишем нашата приказка, наречена „Надежда“ – весело, по-малко весело,  забавно, понякога различно и тъжно, страничка, след страничка! Ще създаваме спомени и ще надграждаме и развиваме всичко, което е създадено с много любов през годините!

Честит празник!Статията е публикувана на 5 ноември 2021
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Снимки и видео: Патронен празник на ОУ „Свети Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово
На 02.12.2021 г. ОУ „Свети Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово, отбеляза своя патронен празник – 135 години ... прочети още »
Всички ученици се връщат в клас при тестване веднъж седмично
Учениците се връщат в клас при тестване веднъж седмично. Това съобщи пред медии министърът на здравеопазването д-р ... прочети още »
В област Ямбол се е повишил интересът към ваксинация с бустерни дози
В област Ямбол се отчита повишен интерес към поставяне на бустерни дози от ваксините срещу COVID-19. През ... прочети още »
До края на декември искаме данъчните облекчения за деца чрез работодател
Нови по-високи данъчни облекчения ще могат да ползват родителите на деца и деца с увреждания. Данъчната отстъпка ... прочети още »
Днес е Световният ден за борба със СПИН
За поредна година международната общност отбелязва 1 декември – Световен ден за борба срещу СПИН. Тази година ... прочети още »
В Одрин отбелязаха 1 милион туристи за алъш-вериш от България само за тази година
Колкото повече олеква турската лира спрямо българския лев, толкова повече туристи от България идват на пазар в ... прочети още »