ElhovoNews.info стартира анкетата „Събитие на 2011 година в Елхово”

Публикувано преди 12 години  |  Общество

Елхово нюз стартира анкета сред читателите ни за определяне на събитието за изминаващата 2011 година. Годината бе белязана от няколко събития, които бяха широко дискутирани не само сред читателите ни, но и в град Елхово като цяло.

В анкетата са включени събития, които са били най-четени от всички близо 1500 статии публикувани през тази година. Някой от изброените събития бяха прочетени от близо 10 000 реални IP адреса или казано с други думи от близо 10 000 компютъра (читателя).

Анкетата в този си формат ще съществува в рамките на десет дни, след което в надпреварата ще продължат само първите пет събития, които са на първите пет места след изтичането на десетия ден.

При повторното пускане на анкетата победилите събития от първи етап, ще стартират надпреварата от начало, и Вие отново ще имате право да дадете своя окончателен вот при определянето на събитие за 2011 година в град Елхово. По план към средата на месец Декември ще имаме крайното класиране в анкетата „Събитие на 2011 година в Елхово”.

В анкетата може да се посочват повече от едно събитие без ограничение в броя на събитията!

[poll id=“12″]


Статията е публикувана на 23 ноември 2011

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА