ОФК Елхово (U15) вдигна шампионската титла на зона Бургас »

Конкурс „Инвеститор на годината“ на Българска агенция за инвестиции

Публикувано преди 12 години  |  Общество

Срокът за кандидатстване за ежегодните награди „Инвеститор на годината 2011” е удължен до 9 декември, съобщават от Българската агенция за инвестиции. Конкурсът „Инвеститор на годината” по традиция награждава компании, чиито инвестиционни проекти са с най-значим принос за българската икономика. Тази година всяка компания, инвестирала през 2011 г. може да кандидатства за следните категории:

1. Инвеститор на годината в категория активи – за малки и средни предприятия и за големи компании.

2. Инвеститор на годината в категория работни места с висока добавена стойност – за малки и средни предприятия и за големи компании.

3. Зелена инвестиция на годината

4. Инвестиция в иновации

 

Наградите в Инвеститор на годината се връчват на компании, направили едри стъпки в развитието си чрез ефективни и устойчиви инвестиции. Отличават се компании, постигнали значителен напредък през 2011 година, с който са допринесли за развитието на българската икономика, разкриването на нови работни места и стимулирането на по-бърз икономически растеж, придържайки се към високи норми на корпоративна социална отговорност.

В конкурса могат да участват всички компании, опериращи в България, които са инвестирали в страната през 2011г. Проектът „Инвеститор на годината” цели да покаже развиващите се бизнеси, без да дискриминира компаниите по големина, вид и произход.

Повече информация за условията за участие в конкурса може да бъде намерена на интернет страницата на Българската агенция за инвестиции – http://investbg.government.bg/awards/


Статията е публикувана на 24 ноември 2011

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА