Снимки: Живко Иванов от Елхово рейсинг клуб бе награден на стилна церемония в Пловдив

  764 | Публикувано преди 1 месец  |  Спорт

Българската федерация по мотоциклетизъм награди шампионите и призьорите за 2021 година, както и всички, които застанаха зад мотоциклетния спорт през годината.

Стилната церемония в пловдивския Дом на културата „Борис Христов“ беше украсена освен от моторите на част от състезателите, така и от присъствието на Мис България 2020 Венцислава Тафкова и Струнно дуо „Angels Strings“, а събитието уважиха кметът на Община Пловдив Здравко Димитров и неговият заместник Георги Титюков, спонсори и официални гости.

Живко Иванов от „Елхово рейсинг клуб“, бе отличен със златен медал в категория SM Junior 85 и бронзов медал при мъжете в категория S3. На церемонията Живко бе награден и с грамота за изключителен принос в развитието на Супермотото, чрез спечелването на вицеевропейска титла в клас SM Junior.

В официалния календар на Българската федерация по мотоциклетизъм под месец април 2022 година е поместена снима на Живко Иванов.Статията е публикувана на 18 декември 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
До 31 януари може да се променя вида на осигуряването
До 31 януари самоосигуряващите се лица могат да променят вида на осигуряването си, напомнят от Национална агенция ... прочети още »
Над 550 деца и ученици в област Ямбол са под карантина заради COVID-19
Двуседмичната заболеваемост от COVID-19 в област Ямбол продължава да се покачва. Към днешна дата е 676 на ... прочети още »
Днес е Атанасовден, св. Атанасий Велики
Православната църква почита днес паметта на Атанасий Велики. На този ден празнуват всички, които носят името Атанас, ... прочети още »
Васил Александров е новият областен управител на Ямбол
Правителството прие решение, с което се назначават нови областни управители на областите Габрово, Ловеч, Монтана, Перник, Силистра, ... прочети още »
Николай Димитров от Елхово с отлично представяне на държавния шампионат в Сливен
Държавният шампионат по свободна борба в Сливен приключи. При най-зрелищната категория – до 125 кг мъже битката ... прочети още »
Антоновден е! Православната църква почита днес паметта на Преподобния Антоний Велики
Православната църква почита днес паметта на Преподобния Антоний Велики. Празникът е наричан от народа Антоновден. В народния ... прочети още »