Започна монтирането на превърналата се в традиция коледна украса в Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Общество

За поредна година елховлии ще имат възможността да се радват на красотата и изяществото на коледно-новогодишната украса в центъра на града, а и не само.

През последните няколко години украсяването на града се превърна в традиция. Ще се радваме отново на познатите ни красиви фенери, които оформят светещ “шпалир”, украса по уличните стълбове на ново ремонтираната улица Александър Стамболийски, както и централната част на улица Търговска, по сградата на общинска администрация и др.

Община Елхово ще зарадва гражданите на град Елхово и неговите гости през празничните дни, с нова елха, която ще бъде монтирана на площада пред сградата на общината, както и нови ледени висулки, които ще красят камбанарията на храм „Св. Димитър“ в град Елхово.

Официалното запалване на коледната елха ще бъде на 9 декември от 17:30 часа, като самото запалване ще бъде придружено от тържество, което ще зарадва приятно жителите на града. Изненада ще има и за най-малките. За тях специално от далечна Лапландия ще пристигне Дядо Коледа. В тържествената програма ще участват още дечицата от детските градини в Елхово, както и мажоретния танцов състав към ОДК-Елхово.

 


Статията е публикувана на 1 декември 2011

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА