Конкурс за мартенички в ДГ “Надежда“ (снимки)

  618 | Публикувано преди 4 месеца  | Образование

Мартенички – бели и червени! Приключи конкурса за изработване на мартеница с мама или баба! Децата донесоха прекрасни, български мартеници, оригинални, автентични, емоционални, родолюбиви, красиви! Благодарим на всички, които се включиха в конкурса – толкова пъстрота и красота на едно място! Участниците са вложили много труд и сръчност, показали са оригиналност и творчество в своите изделия. Радост и наслада за окото и душата! И удовлетворение, че традицията е жива! А децата, доволни, че получиха грамоти и награди! Награди имаше за всички деца, участвали със своите родители в конкурса, но учителите, определени да оценят мартениците, избраха, макар и трудно, следните: Първа награда получи Даяна Чапкънова от група „Звънче“; Втора награда за Радимир Топалов от група „Щурче“ ; Две трети награди –за Росица Тасева от група „Щурче“ и Ваня Петрова от група „Слънчо“.

И тъй като наистина всички бяха много хубави, всички деца получиха грамота и подарък! Благодарим ви от сърце!

ДГ “Надежда“Статията е публикувана на 10 март 2022
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
В края на учебната 2021/2022 година отново успехи за учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово в конкурси и състезания (+снимки)
Споделяме последните успехи от участия в конкурси и състезания на учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ -  ... прочети още »
МОН публикува резултатите от изпитите след VII клас
Близо 70% от седмокласниците разбират това, което четат. Почти 60% от тях разчитат също внушенията на цитат от ... прочети още »
МЗ и Експертният съвет по надзор на имунопрофилактиката препоръчват прилагането на втори бустер иРНК ваксина срещу COVID-19 при лица над 18 г.
Министерството на здравеопазването одобри препоръките на Експертния съвет по надзор на имунопрофилактиката относно прилагането на четвърта доза ... прочети още »
Абитуриентите плащат сами здравните си осигуровки през летните месеци
Завършилите средното си образование през 2022 година ученици от Ямболска област трябва да заплатят здравните си вноски ... прочети още »
Днес е Еньовден – Денят на лечебните билки
На 24 юни православният свят празнува рождението на Свети Йоан Предтеча и Кръстител на Господ Исус Христос, ... прочети още »
НЗОК ще заплаща и отпуска помощни средства на хората с увреждания
От първи юли хората с увреждания ще получават помощни средства и медицински изделия от търговци на дребно, ... прочети още »