Ученик от ПГ „Стефан Караджа“- гр. Елхово с награда от конкурс посветен на един от върховете на българската бойна слава

Публикувано преди 1 година  |  Образование

В рамките на един месец бе проведен конкурс на тема: „Върховете на българската бойна слава- Одрин 1913г.“, организиран от Военно формирование 54100, от 2-ра Тунджанска механизирана бригада и ПГ „Васил Левски“- гр. Ямбол. В конкурса участваха 27 ученици от 8 до 12 клас от Ямбол и областта с рисунки, есета и презентации. В конкурса взе участие и Асен Ангелов, ученик в 11 клас на ПГ „Стефан Караджа“- гр. Елхово. Той участва с рисунка, която бе класирана на 3 място и на 11.03.2022г., в Деня на артилерията и ракетните войски, заедно с други участници в конкурса беше награден с грамота и книга на церемония, която се състоя в двора на поделение 54100 в с. Кабиле.Статията е публикувана на 14 март 2022

НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Кольо Колев за скандала в НС: Тотално безумие и инфантилизъм
”До голяма степен подозирам, че има връзка с 1 юни - Деня на детето. Много често ми ... прочетете още »
Крум Зарков: Бях убеден, че омертата ще се спука
„Удовлетворен съм от приетите текстове. Дълго време защитавам тезата, че държавата не може да си позволи да ... прочетете още »
Четирима души са ранени след сбиване в Швеция
Четирима души са ранени и откарани в болница в шведския град Ескилстуна след инцидент, определен като опит ... прочетете още »
В Мексиканския залив се образува тропическа депресия
В Мексиканския залив се образува тропическа депресия в официалния първи ден на атлантическия сезон на ураганите, започнал ... прочетете още »
ООН призовава за помощ: Над 100 000 бежанци от Судан се намират в Чад
Броят на суданците, избягали в съседен Чад през последния месец и половина заради конфликта в страната им, ... прочетете още »
ПСЖ: Треньорът се изказа погрешно за Меси!
Френският шампион Пари Сен Жермен се опитва да поправи щетите, които причини старши треньорът Кристоф Галтие. Вчера ... прочетете още »
Депутат за Ивайла Бакалова: Имало нещо и под дъното. Налага се стандартът "Една комшийка каза"
Депутатът от Раковски Младен Шишков коментира във фейсбук изявата на Ивайла Бакалов в сутрешния блок на Нова ... прочетете още »
Йорданов: Радеви са в нарцистично умопомрачение
Съжалявам, че трябва да го кажа, не обичам да се изразявам така, но вече станаха 5 – ... прочетете още »