Ученик от ПГ „Стефан Караджа“- гр. Елхово с награда от конкурс посветен на един от върховете на българската бойна слава

  1 557 | Публикувано преди 3 месеца  | Образование

В рамките на един месец бе проведен конкурс на тема: „Върховете на българската бойна слава- Одрин 1913г.“, организиран от Военно формирование 54100, от 2-ра Тунджанска механизирана бригада и ПГ „Васил Левски“- гр. Ямбол. В конкурса участваха 27 ученици от 8 до 12 клас от Ямбол и областта с рисунки, есета и презентации. В конкурса взе участие и Асен Ангелов, ученик в 11 клас на ПГ „Стефан Караджа“- гр. Елхово. Той участва с рисунка, която бе класирана на 3 място и на 11.03.2022г., в Деня на артилерията и ракетните войски, заедно с други участници в конкурса беше награден с грамота и книга на церемония, която се състоя в двора на поделение 54100 в с. Кабиле.Статията е публикувана на 14 март 2022
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
В края на учебната 2021/2022 година отново успехи за учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово в конкурси и състезания (+снимки)
Споделяме последните успехи от участия в конкурси и състезания на учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ -  ... прочети още »
МОН публикува резултатите от изпитите след VII клас
Близо 70% от седмокласниците разбират това, което четат. Почти 60% от тях разчитат също внушенията на цитат от ... прочети още »
МЗ и Експертният съвет по надзор на имунопрофилактиката препоръчват прилагането на втори бустер иРНК ваксина срещу COVID-19 при лица над 18 г.
Министерството на здравеопазването одобри препоръките на Експертния съвет по надзор на имунопрофилактиката относно прилагането на четвърта доза ... прочети още »
Абитуриентите плащат сами здравните си осигуровки през летните месеци
Завършилите средното си образование през 2022 година ученици от Ямболска област трябва да заплатят здравните си вноски ... прочети още »
Днес е Еньовден – Денят на лечебните билки
На 24 юни православният свят празнува рождението на Свети Йоан Предтеча и Кръстител на Господ Исус Христос, ... прочети още »
НЗОК ще заплаща и отпуска помощни средства на хората с увреждания
От първи юли хората с увреждания ще получават помощни средства и медицински изделия от търговци на дребно, ... прочети още »