Започна изграждане на уличното осветление в междублоковите пространства в град Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

През месец март тази година, Ви съобщихме за инициирана среща между домоуправителите на блоковете, при които в междублоковите пространства няма осветление и кмета на община Елхово Петър Киров. Тогава бяха обсъдени проблемите, които създава липсата на осветление в междублоковите пространства за живущите там.

На срещата проведена тогава кмета на община Елхово и компетентни представители по тези въпроси на общината, обещаха съдействие в рамките на своите компетенции в подкрепа на инициативата, която бе инициирана от жителите на град Елхово.

Дейностите по реконструкцията на съществуващо междублоково осветление, както и направата на ново междублоково осветление на места където никога не е имало са вече факт.

Дейностите по реконструкция и изграждане на улично осветление в неосветени междублокови пространства на община Елхово включват: изграждане на уличното осветление на ул. ”Славянска” №5, ул. ”Ал.Стамболийски” №59, ул.”3-ти март” №52, ул ”Ал.Стамболийски” №159;151;145;126;114, изграждане и реконструкция на уличното осветление ул”Морава” №6;8;10, както и реконструкция на уличното осветление на ул.”Преслав”, ул. ”13-ти март” /двата блока/, ул.”Търговска” №99 и №101, ул. ”Ал.Стамболийски” №161, ул. ”Ал.Стамболийски” №92, ул. ”Ал.Стамболийски” №95, к-с”Изгрев” №18, к-с”Изгрев” №17 и ул”Яница” №1;2.

Самото изграждане на уличното осветление започна преди ден и ще продължи в рамките на месец декември.[nggallery id=“270″]


Статията е публикувана на 8 декември 2011

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА