Спортен празник с обяд на двора, в ДГ“Надежда“ (+снимки)

  796 | Публикувано преди 1 месец  | Образование

Весел и забавен спортен празник организираха учителите на децата от група „Звънче“ – старши учител Станка Хаджиева и учител Мариела Кившанова и помощник-възпитател Дияна Топчиева. Празникът беше открит от групата за танци, включваща момичетата от гр.“Звънче“, с ръководител г-жа Цветанка Христова от ОбДК. Двата отбора, „Светкавица“ и „Ракета“ показаха бързина, съобразителност и спортен дух по време на интересните игри с велосипеди, обръчи и различни други уреди.  Имаше смях, закачка и състезателен характер по време на игрите. И все пак в края резултатите бяха изравнени, като децата получиха по пълна кошница с играчки и спортни пособия. Публиката аплодираше и насърчаваше своите любимци – децата от „Ракета“ и „Светкавица“!

Журито, състоящо се от учителите Вася Георгиева и Ваня Недялкова, следеше за прецизното изпълнение и бързите реакции на участниците. В края на състезанието, обявиха резултатите и децата получиха грамоти за активно участие.

Г-жа Мария Какърова, директор на ДГ, благодари и поздрави учителите Станка Хаджиева и Мариела Кившанова за организацията на прекрасния спортен празник, участниците за спортната амбиция и активност и публиката за настроението, което създаваше!

За награда, всички групи обядваха на двора, като си подредиха места за хранене, като на пикник, а дърветата, храстите и цветята създадоха усещане, че са в парк, както казаха децата!

Пожелаха си хубаво лято, като завършиха с весело българско хора, на което се хванаха всички деца!Статията е публикувана на 25 май 2022
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
В края на учебната 2021/2022 година отново успехи за учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово в конкурси и състезания (+снимки)
Споделяме последните успехи от участия в конкурси и състезания на учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ -  ... прочети още »
МОН публикува резултатите от изпитите след VII клас
Близо 70% от седмокласниците разбират това, което четат. Почти 60% от тях разчитат също внушенията на цитат от ... прочети още »
МЗ и Експертният съвет по надзор на имунопрофилактиката препоръчват прилагането на втори бустер иРНК ваксина срещу COVID-19 при лица над 18 г.
Министерството на здравеопазването одобри препоръките на Експертния съвет по надзор на имунопрофилактиката относно прилагането на четвърта доза ... прочети още »
Абитуриентите плащат сами здравните си осигуровки през летните месеци
Завършилите средното си образование през 2022 година ученици от Ямболска област трябва да заплатят здравните си вноски ... прочети още »
Днес е Еньовден – Денят на лечебните билки
На 24 юни православният свят празнува рождението на Свети Йоан Предтеча и Кръстител на Господ Исус Христос, ... прочети още »
НЗОК ще заплаща и отпуска помощни средства на хората с увреждания
От първи юли хората с увреждания ще получават помощни средства и медицински изделия от търговци на дребно, ... прочети още »